Skapad för skolor – och bättre för vår planet

Acer Chromebooks och Google Workspace Education strävar efter en värld där utbildning, teknik och hållbarhet går hand i hand. De nya och mer miljövänliga Acer Chromebooks-datorerna är skapade för studenter och lärare som vill se bättre hållbarhet varje dag. Få en dator med robust konstruktion, lång livslängd, mindre e-avfall och som dessutom är lätt att reparera. Dessutom kan du lära dig och undervisa överallt – med uppkoppling och batteritid hela dagen och med många olika designer.

Acer Chromebook 314

Acer Chromebook 314 kan fås med den senaste Intel® Pentium®-processorn och med en full HD IPS 14" smal skärm. Den har en förstärkt MIL-STD-810H-testad design och tack vare Wi-Fi 6 kan du vara uppkopplad under hela skoldagen. Och för lärare och elever som bryr sig om miljön är OceanGlass™-pekskärmen helt tillverkad av havsbunden plast.

Acer Chromebook Spin 513

Denna ultraportabla, eleganta 2-i-1- Chromebook är endast något större än ett A4-ark. Det gör det möjligt att växla mellan arbets- och hemuppgifter och andra saker som intresserar dig. Acer Chromebook Spin 513 har 4G LTE som tillval. Det innebär att du enkelt kan ansluta till konferenser och få tillgång till dina data och appar i molnet när du inte har tillgång till ett Wi-Fi-nätverk. Chromebook Spin 513 är tillverkad av 26 % återvunnen plast.

Acer Chromebook Spin 713

Acer Chromebook Spin 713 är utrustad med Intel® Evo form Platform vilket ger dig en förstklassig upplevelse med högre hastighet. Du kan få 11:e generationens Intel® Core™ i7-processor, ett batteri som laddas snabbt och håller länge och en exklusiv VertiView-skärm. Chromebook Spin 713 ser lika bra ut som den fungerar och den levereras i förpackningar gjorda av mer hållbara material.

Spara tid, resurser och planeten med Google Workspace for Education

De nya miljövänliga Acer Chromebooks är gjorda för studenter och lärare som vill se mer hållbarhet varje dag. Få en dator med robust konstruktion, lång livslängd, mindre e-avfall och som dessutom är lätt att reparera. Dessutom kan du lära dig och undervisa överallt – med uppkoppling och batteritid hela dagen och med många olika designer.

Ökad effektivitet, lägre energiförbrukning och mer digitalt välbefinnande.

Miljövänliga alternativ med molnbaserade produktivitetsverktyg

Utbilda och möjliggör hållbar verksamhet genom att välja miljövänliga resurser

Öka flexibiliteten med Google Classroom, Meet, Docs, Forms, Sheets och Slides.

Snabb installation och registrering av era Acer Chromebooks med Google Zero-Touch

Med Chrome OS Zero-Touch Enrollment kan IT-chefer nemt sende deres Acer Chromebooks af sted og automatisk inkludere dem i dit skoledomæne, så snart de opretter forbindelse til internettet.

De är redo att användas direkt

Kräver mindre tid för manuell konfiguration

Byggda med säkerhet i åtanke