Alt text here

Cirafon erbjuder en rad smarta accessoarer till din mobiltelefon och surfplatta, såsom skärmglas, mobilskal och mobilladdare. Tillbehören är noga utvalda och testade för att klara vardagens påfrestningar och skyddar din telefon från stötar och fall. Med snabba leveranser och till riktigt bra priser. Se alla Cirafons produkter »

Behöver du en extra laddare, laddkabel eller datakabel till din smartphone? I så fall har du hittat rätt för här har vi tillbehör till nästan alla mobiltelefoner på marknaden.

De flesta mobiler använder sig idag av USB-C för både dataöverföring och laddning. Något som gör det enkelt att handla rätt laddare till företagets mobiltelefoner. Även att köpa billaddare är enkelt då de flesta omvandlar cigguttaget till en USB-kontakt och sedan är det bara att komplettera med en passande laddkabel, det vill säga en USB-C-kabel.

Trådlös laddning

Om det dock är så att din telefon har stöd för trådlös laddning och du vill köpa en sådan laddare så bör du kolla upp att laddaren och telefonen använder samma standard.

Filter

kr
kr
Mophie 30W USB-C Strömadapter Vit
Artikelnr. 5011263371 Tillv. art. nr. 409908422
  • Produkttyp Strömadapter
  • Färg Vit
1 kvar
249 krExkl. moms
Mophie Universal Wireless Charging Pad 15W Svart
Artikelnr. 5011204503 Tillv. art. nr. 401305904
  • Produkttyp Trådlös laddningsplatta
  • Färg Svart
7 kvar
445 krExkl. moms

Visar 2 av 2 produkter