Bläckstråle & fotoskrivare

För maximal kvalitet

Om man jämför bläckstråleskrivare med laserskrivare så är en av de största skillnaderna att bläckstråleskrivare ofta kan leverera högre kvalitet på utskrifterna. Detta är förstås en stor fördel om man vill skriva ut fotografier men det är även bra för andra ändamål.

För kontoret så rekommenderar vi oftast en laserskrivare men undantaget är förstås som ovanstående text påpekar om du vill ha en skrivare som kan skriva ut fotografier i hög kvalitet.

Vilka funktioner behöver du?

När du väl valt att det är en bläckstråleskrivare du vill ha så finns det förstås fler saker att tänka på. Behöver du en skrivare med nätverkskoppling så att flera kan använda den? Behöver du en skrivare som kan skriva ut stora utskrifter i A3? Och ta även en titt på hur snabb skrivaren är, om du ska skriva ut väldigt många sidor eller om ni är flera personer som ska använda samma skrivare så vill du inte köpa en för långsam skrivare.

Utskriftsstorlek

Vi har delat upp våra bläckstråleskrivare efter hur stora utskrifter de kan göra så bestäm först om du behöver en liten fotoskrivare som skriver ut foton i vykortsstorlek eller om du behöver en skrivare som klarar av vanliga A4? Kanske är det till och med så att du behöver en A3-skrivare?

Bästsäljare