Kompaktkameror – små och smidiga

Det finns flera olika typer av kompaktkameror men vad som är gemensamt hos alla modeller är att de har fasta objektiv som ej går att byta ut. Och ja, de är dessutom ganska kompakta.

Vanliga kompaktkameror fungerar till det mesta men det finns även kompaktkameror som har lite mer specifika användningsområden och målgrupper. Dessa kompaktkameror har vi valt att dela upp i följande kameratyper.

Stöt/vattentålig

Precis som namnet antyder så är det bland dessa kameror du ska leta om du vill ha en stöttålig kamera eller en vattentät kamera. Jobbar du i lite hårdare miljöer och måste dokumentera det du gör så rekommenderar vi varmt en kamera i denna kategori då andra kameror inte gillar alltför mycket smuts eller stötar och slag.

Långzoom

Dessa kameror är ofta lite större än andra kompaktkameror och det beror på att de har objektiv med mycket zoom. Det betyder att du med en sådan här kamera kan ta både väldigt vida bilder samt zooma in på saker långt bort.

Avancerad kompaktkamera

Avancerade kompaktkameror är kompaktkameror fulla med funktioner som man annars oftast bara hittar hos systemkameror. Perfekt när du vill ha full kontroll men inte vill ha en stor systemkamera som dessutom trivs bäst om du köper till flera objektiv. Oftast så får du även en betydligt bättre bildkvalitet med dessa jämfört med andra kompaktkameror.

Filter

kr
kr
Canon PowerShot V10 Vlog Starter Kit

Canon

PowerShot V10 Vlog Starter Kit

Artikelnr. 5020001522 Tillv. art. nr. 5947C008
  • Kameratyp Kompaktkamera
  • Produktens färg Svart
1 kvar
4 499 krExkl. moms
Canon PowerShot V10 Vlog Starter Kit

Canon

PowerShot V10 Vlog Starter Kit

Artikelnr. 5020001525 Tillv. art. nr. 5946C009
  • Kameratyp Kompaktkamera
  • Produktens färg Silver
  • Batteritid (CIPA-standard) 290 shots
1 kvar
4 399 krExkl. moms

Visar 2 av 2 produkter