GP Knappcell Alkaline 1.5V LR54/389/390/AG10/LR1130
34 kvar

16 kr
GP Power Batteri Ultra Alkaline 2st C/LR14
1 kvar

44 kr
Duracell Plus Power C 2st
1 kvar

25 kr
GP Power Batteri Ultra Alkaline 24st C/LR14
316 kr
GP Batteri Recyko LR14/C 2-Pack
99 kr
Duracell Batteri Ultra Power C 2st
29 kr
Philips ExtremeLife+ Ultra Batteri Alkaline 2st C/LR14
48 kr
Maxell Batteri Alkaline 2st LR14/C
32 kr
GP Power Batteri Ultra Plus Alkaline 2st C/LR14
32 kr
Sony Stamina Platinum Batteri Alkaline 2st C/LR14 1,5V
32 kr

Batterier och laddare till alla dina prylar

All elektronik behöver energi för att fungera och om det handlar om bärbar teknik så kommer energin oftast i form av ett batteri. Här har vi samlat allt från nya engångsbatterier till uppladdningsbara extrabatterier av olika slag för att du aldrig ska få slut på kraft.

Standardbatterier

De vanligaste typerna av standardbatterier är troligen AA-batterier samt AAA-batterier. Det betyder dock inte att det finns andra storlekar, tvärt om, det finns mängder av olika batteri-storlekar. Exempelvis så finns det massor av olika små klockbatterier samt lite udda storlekar som CR123A vilket oftast används i kameror. Allt detta och mycket mer finner du i vårt batterisortiment så du borde alltid kunna hitta just den typ av batteri som du behöver.

Uppladdningsbara batterier

Uppladdningsbart är bra både för ekonomin samt miljön då du slipper köpa nya batterier hela tiden. Vi har både laddare och batterier i standardstorlekar men vi har även extrabatterier som kan användas för att ladda upp andra batterier, exempelvis batteriet i din telefon.

Övriga prylar

Utöver vanliga batterier och uppladdningsbara batterier så har vi även andra prylar som har med detta att göra. Exempelvis så har vi solcellsladdare om du är ute i naturen och behöver lite extra el. Vi har även laddningsstationer för enklare laddning av flera prylar samtidigt.