Dustin Expo

Dustin Expo

Företagsdagarna 21–22 mars 2019
Ericsson Globe, Stockholm

Välkommen till Dustin Expo 2019

I mars slår vi återigen upp portarna till Ericsson Globe och välkomnar dig till Nordens största och viktigaste IT-mässa.

Under tre händelserika dagar samlar Dustin cirka 80 av branschens främsta tillverkare i Ericsson Globe i Stockholm. Presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster blandas med inspirerande föreläsningar. De två första dagarna riktar sig till företag. Dag tre fokuserar på konsumenter. Den uppskattade kombinationen av spännande produkter, aktuella seminarier och expertrådgivning har gjort Dustin Expo till årets IT-händelse i Sverige. Varje år lockar mässan omkring 10 000 besökare.

Under företagsdagarna 21-22 mars kan du bekanta dig med årets produktnyheter från marknadens ledande tillverkare, vässa din digitala kompetens och få tips direkt från IT-experterna. Strävar du efter att effektivisera verksamheten med rätt IT-produkter och lösningar? Oavsett hur dina IT-utmaningar eller visioner ser ut finns det kompetens på plats för att hitta rätt lösning för just ditt företag.

Fri entré. Varmt välkommen!

Upptäck och inspireras

Videos

Artiklar

article cover photo

Infrastruktur

Digitaliseringsstrategi: 5 tips för att lyckas

Digitalisering, eller digital transformation, är en hög prioritet för svenska IT-chefer. Vi har därför valt att göra detta till en central punkt på Dustin Expo som äger rum i Stockholm den 21 – 22 mars. Till dess kan du här ta del av vad Joakim Jansson, medförfattare av boken Att leda digital transformation, har för tips på hur man håller jämna steg med utvecklingen för att undvika att bli irrelevant i framtiden.

28 januari 2019
article cover photo

Trender & Nyheter

Så blir din IT-miljö mer hållbar – experternas bästa råd

Inköpare av IT har ett ansvar för att skapa hållbara IT-miljöer som varken belastar jordens resurser mer än nödvändigt eller bryter mot mänskliga rättigheter. Miljö- och hållbarhetsmärkningar gör det enklare att göra hållbara val, där produkter granskas oberoende genom hela livscykeln – från tillverkning och användning till återvinning.

26 januari 2019

Dustin Expo 2019 börjar om