Utställare

Här ser du vilka företag som ställer ut i de olika montrarna. Sidan uppdateras löpande.

ACCO

Monter: 64

ACCO Brands har varit en av de största leverantörerna till kontorssektorn i mer än ett sekel. Några av våra varumärken är Leitz, Rexel, GBC, Nobo, Kensington, Esselte och Rapid.

Airtame

Monter: 08

Airtame erbjuder trådlös skärmdelning, digital skyltning och molnhantering för företag och skolor. Alla stora operativsystem och inbyggda casting protokoll stöds. Airtame - Använd skärmar bättre.

Allied Telesis

Monter: 05

Vi har levererat utrustning och teknologier för nätverk i över 30 år. Tekniken har utvecklats avsevärt men vårt renommé för prestanda, tillförlitlighet och höga värde har varit konstant hos våra kunder och partners.

Apple

Monter: 27

AMD Advanced Micro Devices

07c

I 50 år har AMD drivit innovation inom högpresterande dator-, grafik- och visualiseringsteknologier - byggstenar för spel, immersiva plattformar och datacenter.

APC by Schneider Electric

Monter: 24

Vi tillhandahåller produkter och tjänster inom; kylning, säkerhet & driftmiljöövervakning, rack & tillbehör, strömfördelning, prefabricerade datacentermoduler, programvara för datacentraler.

Arlo

Monter: 62

Med sin expertis inom produktdesign, trådlös anslutning, molninfrastruktur och AI, fokuserar Arlo på att leverera smarta övervakningskameror som är lätta att installera och använda i det dagliga livet.

ASUS

Monter: 45

Med över 30 års erfarenhet i teknikindustrin är ASUS ett av de ledande företagen i branschen. ASUS breda produktportfölj omfattar bärbara och stationära datorer, smartphones och ett brett utbud av nätverksprodukter och komponenter.

Belkin International

Monter: 38

Belkin International är ledande inom innovation genom accesosries för alla dina enheter, Telefoner, Surfplattor, Datorer och allting som kallas för connected things. Under 36 år har Belkin varit pionjärer inom teknologi med innovativa lösningar för det digitala samhället.

Benum

Monter: 59

Benum är distributör av professionell ljudutrustning från några av världens ledande tillverkare. Såsom Shure, Allen & Heath, Native Instruments och RCF.

Brightstar

Monter: 19

Brightstar är världens största distributör inom trådlös kommunikation och en expert inom kundanpassade tjänster samt logistiklösningar för telekomprodukter.

Brother

Monter: 36

Brother grundades i Japan för mer än 100 år. Idag är Brother ett globalt erkänt teknikföretag och varumärke. Brothers produktportfölj omfattar skrivare, skannrar, mobila lösningar, faxar, märkmaskiner och affärslösningar.

Canon

Monter: 39

Framtidens bild och dokumenthantering med Canon. Canon är ett av världens mest forskningsintensiva företag och marknadsledande med produkter och tjänster inom innovativ bild och dokumenthantering..

Case Logic

Monter: 61

Life, simplified. Upptäck våra datorväskor, datorfodral, datorryggsäckar, dameraväskor, kameraryggsäckar och tabletfodral

Cellip

Cellip är ledande på Microsoft Teams telefoni. Vi har gjort flest leveranser i Sverige av Teams Telefoni, för alla typer alla företag, organisationer, lokala till internationella, sedan lanseringen med Microsoft för drygt 18 månader sedan.

Cirafon

Monter: 01

I Cirafons sortiment hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter inom mobil- och PC-tillbehör, såsom skärmskydd, sekretessfilter, laddare, datorväskor och powerbanks. Cirafon är ett av Dustins egna varumärken.

Cisco

Monter: 47

Cisco är världsledande inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet. Med vår intelligenta plattform kopplar vi samman människor, processer, data och saker på ett säkert sätt och möjliggör innovation och säker digitalisering i hela samhället.”

Contour Design Sverige

Monter: 55

Contour Design är en marknadsledande tillverkare av ergonomiska datormuslösningar som hjälper den genomsnittliga kontorsarbetaren att förbättra deras arbetseffektivitet och samtidigt minska risken för repetitiva belastningsskador.

Dell Technologies

Monter: 48

Välkommen att besöka vår monter direkt vid entrén på mässan. Under Expot visar vi det senaste från såväl PC som skärm, för såväl företagare som privatpersoner, men även Alienware och gameing. Vi kommer även visa exempel på hur våra kunder använder vår teknologi.

D-Link

Monter: 14

Välkommen att besöka D-Link på Dustin mässan. Vi visar det senaste inom trenderna kring nätverk och ditt smarta hem. Nuclias, nya sättet med WiFi för företag, mydlink plattformen för att kontrollera ditt hem mm.

Dustin

Monter: 00

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Dustin hjälper sina kunder att ligga i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris.

Dustin Business Center

Monter: 02

Dustin Business Center är en mötesplats där vi samlar allt som rör företags IT-miljö under ett tak. Med utgångspunkt i företags vardag visas lösningar på tema Kontoret, Mötesrummet och Mobilt arbete.

Dynabook

Monter: 35

På dynabook har vi ett komplett utbud av mobila enheter som Portégé X30L-G, världens lättaste 13,3” bärbara dator. Unikt designad för portabilitet - väger bara 870 g.

Eaton

Monter: 18

Eaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering och automation. Vi levererar energieffektiva lösningar som hjälper våra kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. Vi är ett globalt tekniskt företag.

Eizo Nordic AB

Monter: 04

EIZO är tillverkare av klimatsmarta och energieffektiva bildskärmar. EIZO utvecklar produkter för att möta höga hållbarhets- och kvalitetskrav. EIZO erbjuder 5 års garanti som standard. Prata med EIZO om hållbara bildskärmslösningar på Dustin Expo.

Epson Sverige

Monter: 52

Epson är ett globalt teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och produkter. Vi kommer att visa upp våra senaste projektotorer och bläckstråleskrivare.

Epos (Sennheiser Communications)

Monter: 56

EPOS, (Sennheiser Communications) är en av de ledande tillverkarna inom headset och konferenstelefoner för alla typer av telefoni. Vårt mål är att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort.

Ergotron

Monter: 26

Genom rörelse hjälper Ergotron människor att trivas genom att förbättra hur de arbetar, lär sig, spelar och tar hand om andra. Vårt erbjudande inkluderar skrivbordsmonteringar; sitt-stå bord; laddningsstationer; vagnar och vertikala lyftar.

F-Secure

Monter: 60

Ingen kan cybersäkerhet som F-Secure. I över 30 år har F-Secure drivit innovationer inom cybersäkerhet genom AI, mänsklig expertis och avancerad teknik. Som din betrodda säkerhetspartner lämnar vi inga dörrar öppna – varken fysiska eller virtuella.

Fujitsu

Monter: 23

Vi erbjuder globalt PC, server och storage med lösningar och tjänster som hjälper företag och organisationer att bli effektivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens samhälle genom teknologi och digitalisering.

Focus Nordic AB

Monter: 21

Focus Nordic är Europas största distributör av foto och videoprodukter. I sortimentet finns en rad starka varumärken av kameror, objektiv och tillbehör.

GoPro

Monter: 30

GoPro frigör människor att fira ögonblicket och inspirerar andra att göra det samma. Allt vi gör är inriktat på att hjälpa dig fånga livet när du lever det. Vi tror att genom att dela våra erfarenheter gör dem mer meningsfulla och ännu mer roliga.

Goal Zero

Monter: 11

Goal Zero grundades för att tillgodose behovet av bärbara, kostnadseffektiva kraftlösningar. Det orsakade att drevet Goal Zero skapar solpaneler, kraftpaket och belysningsprodukter som kan användas effektivt var som helst i världen.

Hewlett Packard Enterprise

Monter: 49

HPE är en global IT-ledare med fokus på intelligenta lösningar från edge till moln. Vi möjliggör för kunder att accelerera sina affärsresultat samt bidrar till att öka den operativa effektiviteten.

Hikvision

Monter: 13

Hikvision är den världsledande leverantören av innovativa lösningar och produkter inom videoövervakning. Hikvision har alltid skapat värde för sina kunder och driver 38 dotterbolag över hela världen.

HP

Monter: 40

HP är en av världens ledande dator och skrivartillverkare. HP skapar teknik som gör livet bättre för varje person, organisation och samhälle på jorden. Detta inspirerar oss till att göra det vi gör.

HTC VIVE

Monter: 53

HTC VIVE är den främsta virtual reality-plattformen och ekosystemet som skapar true-to-life VR upplevelser för företag och konsumenter. Vive Ecosystem är byggt kring förstklassig VR-hårdvara, mjukvara och innehåll.

Huawei

Monter: 43

Huawei är en ledande global leverantör av informations- och kommunikationsteknik. Med integrerade lösningar arbetar vi för att digital verksamhet ska nå varje person, hem och organisation för en helt ansluten och intelligent värld.

Inrego

Monter: 51

Inregos mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och att förändra hur datorer, telefoner och annan teknik hanteras i samhället. I 25 år har Inrego lett vägen globalt kring återanvändning av IT-produkter.

Jabra

Monter: 28

Jabra är en ledande utvecklare och tillverkare av kommunikations- och ljudlösningar. Företaget, som är en del av GN-gruppen, hänger sig åt att låta folk höra mer, göra mer och vara mer än de någonsin trodde var möjligt.

Kensington

Monter: 64

Kensington har i 35 år varit ledande inom tillbehör för stationära samt mobila enheter. Missa inte de senaste löningarna för att skapa en universell aktivitetsbaserad arbetsplats.

Kingston

Monter: 06a

Kingston har vuxit till att bli världens största oberoende tillverkare av teknikprodukter som inkluderar minne, SSD-enheter och krypterad USB. Kingston grundades 1987 av John Tu och David Sun vuxit från att erbjuda en enda minnesmodul till ett internationellt företag med över 2 000 produkter som stöder över 20 000 system.

Konftel

Monter: 15

Konftel är ledande inom produkter för samarbetslösningar. Kristallklart ljud och en skarp videobild är avgörande för effektiva distansmöten, det är därför vi sedan 1988 alltid har fokuserat på den senaste tekniken i våra produkter.

Lenovo

Monter: 46

Lenovo utvecklar teknik som skapar ett pålitligt och hållbart digitalt samhälle. Vi designar och bygger en portfölj av smarta enheter och infrastruktur för att skapa bättre upplevelser och möjligheter för kunder runt om i världen.

Linksys

Monter: 38

Whole Home Wi-FI lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk för ditt hem, Kontor eller i farten, sedan 1988 har Linksys levererat Best-in-class teknologi, Design & med de nya mjukvarorna Linksys Shield & Aware som kompleterar dina närverksprodukter.

Logitech

Monter: 41

Logitech tillhandahåller produkter för en effektiv arbetsplats. Smarta produkter för både personliga videomöten och konferensrum. Tangentbord, möss och headset med ergonomi och effektivitet i tanken.

Microsoft AB

Monter: 50

Vi tror på människors potential. Vårt uppdrag är att ge varje person och varje företag på planeten möjlighet att nå längre.

Mousetrapper

Monter: 25

I över 25 år har Mousetrapper utvecklat ergonomiska alternativ till den traditionella datormusen. Med visionen Fight the pain hjälper vi människor att motverka musarm och andra belastningsskador.

MSI

Monter: 06b

MSI is a world leading gaming brand which is specialized in Gaming components like Graphic Cards and Motherboards, as well as Pre-Build Gaming PC’s and notebooks. Performance and Innovation combined.

Netgear

Monter: 42

NETGEARs innovativa nätverksprodukter kopplar ihop människor och ger företag kraftfulla lösningar som stödjer ökad användning av smarta produkter. Lätta att installera. Kraftfulla. Smarta. Designade för dina behov helt enkelt.

NI Premium Brands

Monter: 10

NI Premium Brands är en värdeadderande distributör. Fokus ligger på försäljning av innovativa produkter. Typiska användargrupper är fotografer, mediaproducenter och kreativa entusiaster.

Otterbox

Monter: 32

Vi startade i USA för över 20 år sedan och har stor samlad expertis inom skydd av mobiltelefoner och surfplattor. Vi garanterar det bästa skyddet med Otterbox certifierade skydd med 24+ tester och 238h+ av testning

Philips

Monter: 57

Som ett av världens största elektronikföretag har Philips som mål att genom innovation skapa meningsfulla upplevelser i människors liv med Philips Monitorer, TV, Professional Display Solutions och inom gaming.

Poly

Monter: 20

PNY

Monter: 12

PNY är en ledande tillverkare och leverantör av lösningar för uppgradering, grafik och lagring, verksamma inom foto, video och mobiltelefoni. PNY har även ett främjande samarbete med NVIDIA och levererar den senaste tekniken inom GPU för integrerad grafik.

Prokord

Monter: 01

Prokord har ett brett utbud av installationsprodukter som gör att du kan arbeta så effektivt som möjligt. I sortimentet hittar du, utöver kablar i alla längder, även adaptrar, skrivbord, dockningsstationer och väggfästen. Prokord är ett av Dustins egna varumärken.

QNAP

Monter: 31

QNAP erbjuder NAS-kvalitetsprodukter för lagring, säkerhetskopiering, virtualisering, multimedia samt skapar många NAS-baserade innovationer för användare för att utveckla lösningar inom IoT, AI och maskininlärning.

Sharp

Monter: 03

Vår mission är att skapa teknik som höjer livskvaliteten och stöder varje individs sätt att arbeta på. Vi utarbetar inspirerande och innovativa lösningar som låter dig vara dig själv.

Signifi

Monter: 00a

Signifi Solutions Inc. designar, konstruerar och utvecklar unika robotbaserade dispenseringskiosker, smarta skåpslösningar och in-store lösningar för Asset Management, Automated Retail samt Loss Prevention

Samsung

Monter: 34

Samsung Electronics inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar.

Razer

Monter: 54

Razer ™ är världens ledande livsstilsvarumärke för gamers. Razers logotyp, den trehövdade ormen är en av de mest erkända logotyperna i globala gaming och e-sports sammanhang.

Sennheiser Nordic

Monter: 58

Det är den där speciella stunden. När du hör lite ljud från din favoritsång som du aldrig hört den tidigare. Vi strävar efter det ögonblicket. För Sennheiser har satt som mål att leverera detta ögonblick av nyupptäckt i sjuttiofem år.

Sony

Monter: 16

StarTech.com

Monter: 17

Från de senaste teknikerna till äldre produkter, StarTech.com är din betrodda rådgivare för anslutningar. Vi hjälper dig med att identifiera, hitta, köpa och använda anslutningsdelarna som du behöver för att bygga de mest tillförlitliga tekniska lösningarna.

Targus

Monter: 29

Targus - med fokus på hållbarhet, innovation och design Vi rör oss alla från en plats till en annan flera gånger om dagen. Kom till oss och se våra nyheter för en hållbar värld och vardag.

Thule

Monter: 61

Bring your life. Upptäck våra datorväskor, datorryggsäckar, kameraväskor, kameraryggsäckar och resväskor.

Trigono

Monter: 09

Trigono är nordisk distributör av bl.a Mindmanager - Världens mest kraftfulla mindmappingverktyg för visualisering, projektledning och brainstorming. noblechairs - Premium gamingstolar byggda med hög kvalité och ergonomi

TrueSec

En unik mix av IT-specialister. Vi är experter på cybersäkerhet, avancerad IT-infrastruktur och säker utveckling.

Voxicon

Monter: 01

Hos Voxicon finner du produkterna för dig som vill ha mycket kvalitet för pengarna. I sortimentet ingår multimediaprodukter som exempelvis TV, digitala whiteboards, skärmar, tangentbord/möss, hörlurar och högtalare. Voxicon är ett av Dustins egna varumärken.

Wacom

Monter: 63

Wacoms kreativa ritenheter samt digitala lösningar för företag och skolor används världen över. Användare sträcker sig från kreativa studios, TV-spel och filmproduktion till föreläsningssalar och till banker och polisenheter.

ZAGG Brands

Monter: 22

ZAGG BRANDS är en världsledande leverantör av tillbehör och teknologier som förbättrar den mobila livsstilen. Kom förbi vår monter så kan vi presentera hur vi kan hjälpa er att öka er produktivitet och skydda era telefoner/tablets.