Här publicerar vi löpande nyheter om Expo.

17/2

Vad betyder cirkularitet?

Hållbarhet, företagsansvar och cirkulär ekonomi är alla saker som är tätt anslutna till varandra men kan vara svåra att helt förstå. Eftersom just cirkularitet är en viktig fråga för både Dustin och Dustin Expo bestämde vi oss för att sätta oss ned med Henrik Lampa, en expert inom ämnet. Vad är egentligen cirkularitet och vad betyder det för ditt företag? Var några av de frågor vi ville ha svar på.

11/2

Vår moderator blev just utsedd till årets moderator!

För tredje året i rad så kommer huvudscenen på Dustin Expo ledas av den fantastiska Beata Wickbom. Beata vann dessutom precis Talargalans pris för årets moderator, något vi förstås har ansett att hon är under många år. Välkommen tillbaka till Dustin Expo Beata!

5/2

Vad är den digitala transformationen?

Årets teman för Dustin Expo är transformation, innovation och cirkularitet. Då dessa ord kan vara lite svåra att greppa så bestämde vi oss för att sätta oss ned med ett par experter och prata om dessa ämnen. Här kan ni höra vad vår expert Fredrik Berg hade att säga om vad den digitala transformationen faktiskt är och vad den betyder för både små och stora företag.

31/1

Jonas Kjellberg drar igång Dustin Expo

Årets keynote-talare som drar igång Dustin Expo är Jonas Kjellberg, medgrundare av Skype. Här är en försmak.