Utökade telefontider under alla helger fram till jul: Lördag och söndag 10─15

NORDENS STÖRSTA IT-MÄSSA

NORDENS STÖRSTA IT-MÄSSA

Nordens största IT- och hemelektronikmässa.

Den 22-24 mars är det dags igen. Då tar Nordens största mässa inom IT och hemelektronik över Ericsson Globe. Missa inte chansen att testa årets produktnyheter, vinna fina priser, spela i vår gamezone och handla till förmånliga mässpriser.

Med cirka 80 av marknadens ledande tillverkare under ett och samma tak finns det något för alla. Som vanligt är det fri entré.

Anmälan öppnar januari 2018.

Titta gärna på filmen från Dustin Expo 2017 som ett smakprov på vad du kan uppleva på nästa års mässa.

Vi ses i Ericsson Globe, 22-24 mars 2018!

Kontakt

E-post: de@dustin.se

Fri entré!

 

Nyheter från Dustin Expo 2017

Här kan du se ett urval av vad du kunde uppleva och ta del av på Dustin Expo 2017.

Thumbnail

NFC-Chippning

Gordon tittar närmare på hur NFC-chippning fungerar och vad man har det till. Under lördagens Dustin Expo 25/3 finns möjlighet att själv chippa sig hos Biohax International monter.

Se filmen
Thumbnail

Asus ROG GX800VH

Gordon tittar närmare på den släpbara Asus ROG GX800VH inför Dustin Expo nu på lördag 25/3 i Globen.

Se filmen
Thumbnail

Testa VR i SweClockers Gaming Lounge

I SweClockers Gaming Lounge, som arrangeras tillsammans med ASUS Republic of Gamers, kan du prova på det senaste inom VR. Du har även chansen att vinna påkostade datorprodukter i fartfyllda speltävlingar med redaktionen från SweClockers.

Läs mer
Thumbnail

Håll koll på det senaste

Dustin Expo ger dig en unik överblick på de senaste trenderna och inspiration till ditt nästa IT-och hemelektronikinköp. På mässgolvet kan du klämma och känna på produktnyheter från marknadens ledande tillverkare, jämföra och prata med experterna på plats.

Läs mer
Thumbnail

Glid fram med stil

Hoverboard är en populär ”mini-segway” som ligger högt på mångas önskelista. I Dustins monter har du chansen att vinna ditt eget exemplar. (värde 2 995 kr).

Läs mer
Thumbnail

Vinnare av NFC-implantat under konsumentdagen på Dustin Expo 2017

Vinnarna är utsedda i vår NFC-tävling, tre personer har vunnit en chippning som kommer att utföras på plats i Globen av Biohax Sweden.

Läs mer
Thumbnail

Tävling i FIFA 17.

Under årets Dustin Expo så kommer tropSe i samarbete med SteelSeries anordna en turnering i FIFA 17 på PS4 där du och en vän kan utmana 15 andra lag för att visa att ni är bäst. På plats har vi även Skandinaviens bästa FIFA-spelare, Lukas ”Lukashinho” Gummesson, som kommer att dela med sig av sina bästa tips och trix i spelet.

Läs mer
Thumbnail

Tekniken flyttar in i kroppen

Tappar du ofta bort dina kort och nycklar? Med ett NFC-chip i handen blir IoT-teknologin en del av vardagen – och din kropp. Under Dustin Expo den 23-25 mars finns möjligheten att skaffa ett eget NFC-chip i handen, eller ställa frågor om du är nyfiken på NFC-teknologin.

Läs mer
Thumbnail

Maxat med e-sport.

Gillar du gaming ska du boka den 25 mars i almanackan redan nu. Under lördagens Dustin Expo har vi nämligen fyllt en 500 kvadratmeter stor hall med det senaste inom e-sport.

Läs mer
Thumbnail

Techtrender.

CES-mässan är världens viktigaste teknikmässa som varje januari fungerar som teknikårets egna keynote. Självklart var vi på plats för att hålla oss uppdaterade. Här kommer en sammanfattning av vad årets mässa hade att erbjuda.

Läs mer
Thumbnail

Ett uppkopplat hem.

Smarta kylskåp, fåtöljer och rullgardiner. På lördagens mässa tipsar vi om hur din vardag kan bli roligare och säkrare med home automation.

Läs mer

Kontakt

E-post: de@dustin.se

Fri entré!

Utställare

Utställare på Dustin Expo 2017

APC

Monter 25

Asus

Monter 61

Axis

Monter 70

Belkin

Monter 7

Catphones

Monter 36

Corsair

Monter

Brother Sverige

Monter 47

Buffalo

Monter 15

Caselogic

Monter 35

Cisco

Monter 58

Contour Design Sverige AB

Monter 40

D-Link AB

Monter 23

Dell

Monter 56

Eaton

Monter 65

EET Europarts AB

Monter 55

EIZO Nordic AB

Monter 42

Epson

Monter 48

Ergotron

Monter 1c

Esselte Sverige AB

Monter 16

Fibaro

Monter 01b

Fujitsu Sweden AB

Monter 44

Garmin

Monter 34

HP

Monter 64

HP Enterprise

Monter 66

Huawei

Monter 54

Inrego AB

Monter 28

Intel

Monter 60

Kaspersky Lab

Monter 18

Kensington

Monter 6

Kingston

Monter 19

Krusell

Monter 53

Lenovo

Monter 45

LG

Monter 5

Logitech

Monter 57

Microsoft OEM

Monter 62

Microsoft

Monter 63

Mousetrapper

Monter 38

NEC Display Solutions

Monter 29

Netgear

Monter 24

Newell Rubbermaid

Monter 03

Optama

Monter 13

Otter Products

Monter 9

Penclic

Monter 12

Philips

Monter 50

Plantronics

Monter 8

Playstation

Monter 32b

QNAP

Monter 21

Samsung

Monter 43

SanDisk

Monter 14

Seagate

Monter 27

Sennheiser Nordic

Monter 41

Sony Mobile

Monter 39

StarTech

Monter 10

SteelSeries

Monter 22A

Strips

Monter 01a

Synology

Monter 20

Syscore

Monter 52

Targus

Monter 49

Telldus

Monter 01a

Thule

Monter 35

TPLINK

Monter 17

Wacom Europe GmbH

Monter 11

WD, Western Digital

Monter 14

Yamaha

Monter 22B

Xerox

Monter 2

ZAGG Inc

Monter 37

ZyXEL

Monter 30

Lördag 25 mars 2017

10.30-10.50

Sporthörlurar med perfekt passform för alla dina aktiviteter

Thumbnail


Jaybird berättar om deras sortiment av svettåliga sporthörlurar. Jaybird är redo för allt du har planerat i spåret, i backen, i gymmet eller på vägarna. Besök Logitechs monter ovanför trapporna och prova hur du kan bli starkare med rätt musik som inspiration för chansen att vissa ett par Jaybird hörlurar till dig själv.

11.00-11.20

10 tips för ett bättre hemmanätverk

Thumbnail


ASUS tipsar om hur du kan maximera ditt wifi-nätverk hemma. Vad behöver du för utrustning? Hur ställer du in din router, frekvensband och kanal för optimal wifi-täckning? Dessutom påminner ASUS om extra funktioner i din router som är lätt att glömma, men som gör din vardag enklare.

11.30-11.50

14.30-14.50

Den digitaliserade evolutionen

Thumbnail


Välkommen till ett spännande seminariepass där du får veta mer om NFC, near field communication, en teknik som gör att digitala enheter kan kommunicera med varandra. Tekniken används i dag i allt från passerkort till betallösningar. Jowan Österlund är vd för Biohax International, ett företag vars ambition är att förvandla ”Internet of Things” till ”Internet of Us”. Han kommer lära oss mer om möjligheterna i en tidsålder då teknologin flyttar in i kroppen, i det här fallet i form av ett litet NFC-chip mellan tummen och pekfingret.

Jowan kommer att svara på vanliga frågor som; blir jag spårad eller inspelad, vem kan se mig och varför ska jag skaffa ett NFC-chip i handen? Du kommer även att få se hur en chippning går till live på scenen.

12.00-12.45

Area Academy och e-sportens framfart

Thumbnail


Tommy Ingemarsson och Sam Schönbeck berättar mer om utvecklingen inom e-sport i form av skolor, läger, föreningsliv och hur framtiden ser ut.

13.00-13.20

Det är dags att sluta prata om millenials

Thumbnail


Dagens tonåringar som kallas generation Z kommer troligtvis ha en helt annan syn på arbete och arbetsgivare än vad som är konventionellt i dag. Man vill kanske inte vara anställd utan göra gigs utifrån sin kompetens hos olika företag? Ta del av en rad spännande framtidstrender som HP ser som styrande den närmaste tiden.

13.30-14.15

"NordicHardware och Svenske världsrekordhållaren "Rauf" överklockar live på scenen

Thumbnail


Sveriges vassaste överklockare och tillika världsrekordhållare Tobias "Rauf" Bergström" gästar tillsammans med NordicHardware Dustin Expo. Live på Expot kommer Rauf jaga nya världsrekord med hjälp av Intels Kaby Lake-processorer och en rejäl laddning flytande kväve. Missa inte Tobias överklockningsuppvisning och hjälp oss sätta nya världsrekord på Dustin Expo.

15.00-15.20

Så kan du minska din klimatpåverkan

Thumbnail


Visste du att världens största miljömanifestation Earth Hour går av stapeln samma dag som Dustin Expo, lördagen den 25 mars? Dustins samarbetspartner Världsnaturfonden WWF ger dig kunskap och verktyg för att minska din klimatpåverkan.

16.00-16.15

Lukasinhos bästa speltips i FIFA 17 – live på scen

Thumbnail


Nordens bästa FIFA-spelare Lukas "Lukasinho" Gummesson delar med sig av sina bästa tips för försvar, anfall och hur du dribblar bort motståndaren. Han kommer även att prata om hur han förbereder sig mentalt för en viktig match.

Kontakt

E-post: de@dustin.se

Fri entré!

Vanliga frågor

Mässan är öppen för våra företagskunder torsdag 22 mars, kl. 10:00-17:00 och fredag 23 mars, kl. 10:00-16:00. På lördag 24 mars är alla välkomna mellan kl. 10:00-16:00.

Mässan är kostnadsfri, men du behöver registrera dig för att komma in. Genom att anmäla dig i förväg får du din entrébiljett via e-post eller SMS och slipper köa på plats.

Alla skolklasser hänvisas till konsumentdagen. För att få komma på företagsdagen krävs särskilt tillstånd under utsatt tid på mässan, vänligen kontakta de@dustin.se om ni vill komma in på företagsdagen.

Det krävs ingen anmälan för att lyssna till något av våra seminarier.

Garderob och effektförvaring (för föremål som inte tillåts tas in i arenan) finns i entré 2. Dustin Expo ansvarar inte för värdesaker.

I Ericsson Globe finns ramper samt hiss mellan läktarplanen. Toaletter finns anpassade för rörelsehindrade. Tyvärr har vi inga rullstolar för utlåning.

Inga djur får med hänsyn till allergiker tas med in i arenan. Har du ledarhund och vill besöka oss får vi be dig att vid det tillfället i stället ta med dig en mänsklig ledsagare.

Barnvagnsparkering (för begränsat antal) finns vid sektion A24 (östra långsidan). Fråga våra evenemangsvärdar, så visar de dig rätt. Notera dock att barnvagnsparkeringen är obevakad. Ta därför med gärna med eget barnvagnslås.

Skötrum finns vid sektion A7. Låna nyckel i Informationsdisken vid entré 2.

Inne på mässan finns en caféyta som erbjuder dryck, matiga mackor, sallader, hembakade sötsaker och kaffe.

Rökförbud gäller i Ericsson Globe. Rökrutor finns på anvisade platser utanför arenan.

Om du har glömt eller tappat bort något vid ditt besök på mässan kan du ringa Ericsson Globe växel på tel: 08-600 91 00, måndag-fredag mellan kl 10-17.

Du får inte ta med dig allmänfarliga föremål, samt mat och dryck utifrån in i arenan vid ditt mässbesök.

Det kommer att finnas fotografer på plats som fotar och filmar under Dustin Expo. Vill man av olika anledningar inte vara med på film/foto måste det talas om för fotografen.

Kontakt

E-post: de@dustin.se

Fri entré!

Bo på hotell i anslutning till Dustin Expo

Dustin Expo har samarbete med Hotel With intill Dustin Concept Store på Sveavägen 44. Du kan enkelt ta dig till mässan med kostnadsfri shuttlebuss som går tur och retur under mässans öppettider. Uppge koden DUSTIN17 att få rabatterat pris

Hotel With

Sveavägen 44
111 34 Stockholm

Dustin Expo har ett samarbete med Quality Hotel Globe så att du kan bo i anslutning till mässan till ett förmånligt pris. Quality Hotel Globe ligger i Globenområdet, alldeles intill Ericsson Globe och Dustin Expo. Uppge koden 456971 för att få rabatterat pris:

Boka ditt hotellrum via telefon 08-686 63 05 eller maila info.globe@choice.se

Quality hotel globe

Arenaslingan 7
121 26 Stockholm