NORDENS STÖRSTA IT-MÄSSA

NORDENS STÖRSTA IT-MÄSSA

Bli först med att klämma på Sonys nya toppmobiler

I april släpps Sonys nya toppmobiler Sony Xperia XZ2 och Xperia XZ2 Compact. På Dustin Expo har du chansen att testa dem först av alla.

Med sina nya toppmobiler Sony Xperia XZ2 och Xperia XZ2 Compact har Sonys satsat på att bygga den ultimata mobilen för underhållning med ljud och bildegenskaper som ska slå dig med häpnad. På Dustin Expo har du chansen att se, klämma och känna på dem redan innan lanseringen den 6 april.

Sony Xperia XZ2 har en skärm på 5,7 tum medan den smidiga Compact-modellen har en skärm på 5 tum. Gemensamt för dem båda telefonerna är att de använder Sonys Trilominos-teknik för bästa bildkvalitet och att de har stöd för den nya videostandarden HDR som ger större färgdjup.

Bland nyheterna märks möjligheten att filma i 4K-upplösning med HDR, slow motion-filmande med 960 bilder i sekunden i 1080p och en avancerad vibrationsmotor. Vibrationsmotorn kan till exempel användas för att få telefonen att vibrera i takt med musiken eller för att förstärka närvarokänslan i filmer och spel. Sony Xperia XZ2 och Xperia XZ2 Compact släpps i april och kan förbeställas hos Dustin.

Läs även om Samsung Galaxy S9 och S9 Plus här »