NORDENS STÖRSTA IT-MÄSSA

NORDENS STÖRSTA IT-MÄSSA

23-24 MARS 2017 FLYTTAR DUSTIN EXPO IN I ERICSSON GLOBE

Anmäl dig till Dustin Expo 2017

Den 23-24 mars fyller vi Ericsson Globe med spännande produktnyheter, aktuella seminarier och massor av IT-inspiration för företag och organisationer. Mässan är kostnadsfri, men genom att anmäla dig får du din entrébiljett via e-post och undviker att köa på plats.

Välkommen!

Information om behandlingen av personuppgifter

När du anmäler dig till Dustin Expo blir du registrerad i vårt kundregister, som används för kundadministration, marknadsföring och verksamhetsuppföljning. Personuppgiftsansvarig för registret är Dustin AB, Augustendalsv. 7, 131 52 NACKA STRAND

Kontakta kundombudsmannen@dustin.se om du har frågor, om du vill begära rättelse av informationen eller om du vill veta vad som är registrerat om dig i registret. Förutom de uppgifter du själv lämnar i din anmälan, registreras endast administrativ information om betalning och liknande. Känsliga personuppgifter om till exempel matallergier som du uppger i din anmälan, kommer att tas bort när Dustin Expo är avslutat. Övrig information sparas ungefär 1 år efter kursen för uppföljning och marknadsföring i enlighet med Datainspektionens praxis.

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 23 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 24 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Kontakt

E-post: de@dustin.se

Fri entré!