Dustin Expo

Dustin Expo

Företagsdagarna 21–22 mars 2019
Ericsson Globe, Stockholm

Frågor och svar

Mässan äger rum i Ericsson Globe, ingång via entré 2. Utanför finns skyltar som hjälper dig att hitta rätt.
Tunnelbana: grön linje nr 19 och nr 29 mot Hagsätra eller Högdalen tar dig hit på några minuter från T-centralen, kliv av vid t-banestation Globen. Du kan också välja linje nr 17 mot Skarpnäck eller nr 18 mot Farsta Strand och gå av vid Gullmarsplan. Därifrån promenerar du på bara några minuter.
Tvärbana: Stannar vid både station Globen och Gullmarsplan.
Bil: Besöksadressen är Globentorget 2. Vi rekommenderar dock att du i största möjliga mån åker kollektivt hit. Parkering finns i det nybyggda Arenagaraget, under Tele2 Arena (cirka 650 P-platser), och i Globen Shopping (cirka 1500 P-platser). Handikapparkering hittar du på Hovets östra kortsida, mot Nynäsvägen.

Mässan är öppen för våra företagskunder torsdag 21 mars, kl. 10:00-17:00 och fredag 22 mars, kl. 10:00-16:00. På lördag 24 mars är alla välkomna mellan kl. 10:00-16:00.

Mässan är kostnadsfri, men du behöver registrera dig för att komma in. Genom att anmäla dig i förväg får du din entrébiljett via e-post eller SMS och slipper köa på plats.

Dustin Expo har ett samarbete med Hotel With intill Dustin Concept Store på Sveavägen 44. Ett helt nytt och supermodernt hotell på Sveavägen 44 i hjärtat av Stockholm. Vi är ett nytänkande ”Lean Luxury” hotell beläget under marknivå med 106 väldesignade rum som är befriande från störande solljus. Vi har lagt mycket tid på design, materialval och teknik för att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt bekvämt boende.

Boka till rabatterat pris:

Uppge koden DEXPO19 för att få rabatterat pris. Gäller mellan 20–24 mars 2019.

Klicka här, välj datum och sök rum.
Alt ring: 08 30 30 50 och boka direkt med hotellet.

Hitta till Dustin Expo från Hotel With

Tunnelbana grön linje 19 från Hötorget till Globen, ca 12 minuter
Taxi ca 250:- från Sveavägen till Globen

Hotel With Urban Deli

Sveavägen 44
111 34 Stockholm

Dustin Expo har ett samarbete med Quality Hotel Globe så att du kan bo i anslutning till mässan till ett förmånligt pris. Quality Hotel Globe ligger i Globenområdet, alldeles intill Ericsson Globe och Dustin Expo.

Boka till rabatterat pris:

Uppge koden Dustin Expo 2019 - 2040GR008828 för att få rabatterat pris.
Boka ditt hotellrum via telefon +46 8 686 63 20 eller maila q.globe@choice.se.

Quality Hotel Globe

Arenaslingan 7
121 26 Stockholm

Alla skolklasser hänvisas till konsumentdagen. För att få komma på företagsdagen krävs särskilt tillstånd under utsatt tid på mässan, vänligen kontakta expo@dustin.se om ni vill komma in på företagsdagen.

Det krävs ingen anmälan för att lyssna till något av våra seminarier.

Garderob och effektförvaring (för föremål som inte tillåts tas in i arenan) finns i entré 2. Dustin Expo ansvarar inte för värdesaker.

I Ericsson Globe finns ramper samt hiss mellan läktarplanen. Toaletter finns anpassade för rörelsehindrade. Tyvärr har vi inga rullstolar för utlåning.

Inga djur får med hänsyn till allergiker tas med in i arenan. Har du ledarhund och vill besöka oss får vi be dig att vid det tillfället i stället ta med dig en mänsklig ledsagare.

Barnvagnsparkering (för begränsat antal) finns vid sektion A24 (östra långsidan). Fråga våra evenemangsvärdar, så visar de dig rätt. Notera dock att barnvagnsparkeringen är obevakad. Ta därför med gärna med eget barnvagnslås.

Skötrum finns vid sektion A7. Låna nyckel i Informationsdisken vid entré 2.

I anslutning till entrén har vi nu Taqueria – en nyöppnad satsning av Stureplansgrupen – öppet under mässans öppettider. Mexikanska och smakrika rätter som enkelt beställs enkelt via en app. När maten är klar plingar mobilen och det är bara att hämta.

Rökförbud gäller i Ericsson Globe. Rökrutor finns på anvisade platser utanför arenan.

Om du har glömt eller tappat bort något vid ditt besök på mässan kan du ringa Ericsson Globe växel på tel: 08-600 91 00, måndag-fredag mellan kl 10-17.

Du får inte ta med dig allmänfarliga föremål, samt mat och dryck utifrån in i arenan vid ditt mässbesök.

Det kommer att finnas fotografer på plats som fotar och filmar under Dustin Expo. Dustin kommer inte ta bilder där personer kan identifieras utan skriftligt tillåtelse.