Dustins Women
in Business.

Dustins Women in Business

- ett exklusivt nätverksevent av kvinnor för kvinnor.

VI VILL BJUDA IN DIG till en inspirerande kväll med föreläsningar och diskussioner kring resiliens, entreprenörskap och innovation. Vi börjar med att ta oss ut i skärgården. Väl framme på vackra Ekensdal bjuder sensommarkvällen på inspirerande föreläsningar och efterföljande diskussioner.

Ann-Sofie Forsmark, hälsostrateg och grundare av företaget Formstark, inleder med att berätta mer om begreppet resiliens och förmågan att hantera livets utmaningar. Hur skapar du din egen resiliens?

Sofie Lindblom, VD & Co-Founder ideation360, fortsätter med att konkretisera begreppet innovation och leder oss genom spelet Disruption Bingo. Hur redo är du och din organisation för framtiden?

Slutligen berättar vår egen CIO Alexandra Fürst om sina erfarenheter av entreprenörskap och varför man aldrig får tappa fokus på vad som är bäst för kunden. Tips och råd varvas med praktiska exempel.

Kvällen fortsätter med god mat, dryck och chansen att knyta kontakt med andra drivna kvinnor i ett öppet och inspirerande forum.

Varmt välkommen!

I samarbete med

Program

När? 11 september 2019

Var? MS Riddarholmen

15:00-15:30 Registrering MS Riddarholmen

15:30-16:15 Båtfärd och mingel

16:30-16:45 Dustin hälsar välkommen

16:45-17:45 Ann-Sofie Forsmark - Skapa din personliga resiliens

17:45-18:30 Sofie Lindblom - Undvik ditt kodak moment & skapa förutsättningar för innovation

18:30-18:45 Intervju med Alexandra Fürst

18:45-20:30 Mat och mingel

20:30-21.00 Busstransfer tillbaka till Skeppsbron/T-centralen

Anmäl dig till eventet här

Detta event riktar sig i första hand till kvinnor i ledande positioner. Antal platser är begränsat. Eventet är kostnadsfritt. Vid förhinder avboka dig på event@dustin.se. OSA: Senast 4 september 2019

Talare:

Ann-Sofie Forsmark

Ann-Sofie Forsmark / Hälsostrateg och grundare av företaget Formstark Resiliens

Ann-Sofie har jobbat med hälsa, träning och livsstilscoaching i snart 20 år men är även civilekonom och har arbetat som redovisningskonsult och revisor. Hon har en djup förståelse för utmaningarna i dagens arbetsliv där många upplever hög negativ stress. Ann-Sofie berättar mer om begreppet resiliens och hur vi ska tänka kring vår hälsa. Få konkreta tips på hur du skapar din egen resiliens, förmågan att hantera livets utmaningar, och uppnår en känsla av välbefinnande.

Sofia Lindblom

Sofie Lindblom / VD & Co-Founder ideation360

Sofie Lindblom har tidigare varit Innovationschef på Spotify där hon bland annat byggde företagets innovationsstrategi och organisationsdesign. Hennes passion för startupvärlden, mångfald och innovation har lett henne till styrelsepositioner i Business Sweden, Bonnierbolaget Mediafy & Silicon Viking. Sofie konkretiserar begreppet innovation och leder oss genom spelet Disruption Bingo. Hur redo är du och din organisation för framtiden?

Alexandra Fürst

Alexandra Fürst / CIO Dustin

Vår egen Alexandra Fürst brinner för entreprenörskap, innovation och affärsutveckling. Innan hon började på Dustin var hon en del av ledningsgruppen på Wasa Kredit och innan dess VP för ett affärsområde på Tieto. Med en bakgrund som konsult ligger hennes fokus alltid på vad som är bäst för kunden. I intervjun med Alexandra går vi på djupet med hennes nyfikenhet, kärlek till utmaningar och varför hon aldrig ger upp.