Dustins egna varumärken.

Dustins egna varumärken.

Upptäck våra egna varumärken.  

 

Utöver att erbjuda ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tillhörande tjänster från ett stort urval av leverantörer har Dustin även fem egna varumärken; Prokord inom kablar, Alledra inom LED-belysning, Tranzip för USB-minnen, Cirafon för mobilaccessoarer samt Kivocase för skyddande datorväskor och fodral.

Fokus ligger på att erbjuda kvalitativa och prisvärda produkter med snabba och tillförlitliga leveranser. Vi är stolta över att kunna erbjuda riktigt bra produkter som inte kostar en förmögenhet; noga testade och utvalda av oss.

Välkommen att utforska vårt sortiment.

Överför dina filer snabbt och enkelt med Tranzips smidiga och prisvärda USB-minnen. I sortimentet hittar du mikro- och standard USB-minnen i stilren design, perfekta att ha med i datorväskan eller på resan. Funktioner som drag and drop direkt till enheten och en hållbar design i borstat stål gör att du får en bättre användarupplevelse.

Se samtliga produkter

Cirafon erbjuder en rad olika accessoarer till mobiltelefonen, såsom skärmskydd, mobilskal och laddare. Tillbehören för iPhone är noga utvalda och testade för att klara vardagens påfrestningar och skyddar din smartphone från fall och stötar.

Se samtliga produkter

Alledra erbjuder energismart och prisvärd LED-belysning med varierande effekt och sockel. Samtliga produkter i Alledras sortiment har energiklass A+ och en brinntid på minst 30 000 timmar.

Se samtliga produkter
 

I Kivocase sortiment hittar du stilrena datorväskor, ryggsäckar och fodral, utformade för dig i farten. Sortimentet är noga utvalt och testat för att skydda din dator mot stötar och fall, och datorväskorna finns i olika storlek med många smarta fack för tillbehör.

Se samtliga produkter

Prokord har ett brett utbud av högkvalitativa och prisvärda kablar som gör att du kan arbeta effektivt, exempelvis USB-, video- och nätverkskablar.

Se samtliga produkter