Välkommen till Dustin Concept Store

I Dustin Concept Store hittar du allt som rör ditt företags IT-miljö under ett tak. Utöver expertrådgivning finns hela vårt sortiment av produkter med tillhörande tjänster och lösningar tillgängligt för beställning, och du kan testa utvalda produkter på plats. I konceptbutiken kan du enkelt hitta en IT-lösning som gör din vardag mer effektiv, oavsett om du är på kontoret, jobbar mobilt eller har ett möte. Boka gärna en tid för personlig rådgivning, så avsätter vi tid att tillsammans gå igenom dina behov och hitta rätt lösning för ditt företag.

Dustin Concept Store fungerar också som en mötesplats där du har möjlighet att ta del av inspirerande seminarier eller sitta ner i loungen för att dricka kaffe och jobba en stund. Har du glömt din mobilladdare eller USB-sladd hemma? Ingen fara, vi har tillbehören du behöver.

Vi löser dina IT-utmaningar, stora som små, och ser till att du kan fokusera på det som är viktigt i din verksamhet.

Varmt välkommen in till oss!

Drop-in arbetsplatser

Visste du att du kan jobba mobilt från någon av våra drop-in platser? Perfekt för dig som har tid över mellan möten eller behöver en tillfällig arbetsplats i city.

Slå dig ner vid så bjuder vi på snabbt och säkert wifi, utskrifter och riktigt gott kaffe. Du kan arbeta i lugn och ro i en modern arbetsmiljö med utsikt över stadens puls. Och har du några IT-frågor är det bara att fråga våra rådgivare.

Hämta dina förbeställda varor i Dustin Concept Store

Om du lägger din order i Dustin Concept Store eller via vår kundtjänst kan du hämta ut dina förbeställda varor i butiken. Beställ vardagar före kl.13* så kan du hämta ditt paket samma dag.

Vi hjälper dig att hitta rätt

Hitta till oss

Besöksadress:
Sveavägen 44, 111 34 Stockholm

Öppettider:
Vardagar: 10:00 – 18:00
Lördag: 11:00 – 15:00

Kontakt

Telefon: 08 553 44 001
E-post: conceptstore@dustin.se

Event & Seminarier

Dustin och våra partners arrangerar ofta öppna event och seminarier i Dustin Concept Store. Ta chansen att ta del av produktnyheter, få IT-inspiration samt ställa frågor och diskutera i ett mindre forum. Så fort ett seminarium är planerat så kan du läsa mer och anmäla dig nedan.

Se videos på våra event & seminarier »

Inspireras

Framtiden: En enhet för allt

Minimalismen gör sitt intåg även i IT-världen. I stället för att släpa med oss dator, surfplatta och ett flertal mobiler går trenden nu mot färre enheter med fler funktioner.

Läs mer

Cyberhotet måste tas på allvar

Av ren hjälpsamhet ger många medarbetare ut sina lösenord fast de inte borde. Ökade kunskaper om IT-säkerhet är i dag minst lika viktiga som anti-virusprogram och brandväggar, anser Pernilla Rönn, expert på informationssäkerhet.

Läs mer

Mer tid för träning

Hälsoföretaget Health & Fitness Nordic ville fokusera på sin kärnverksamhet, träning och hälsa, snarare än att jobba med daglig drift. För att spara tid och resurser lägger de numera ut sin IT på Dustinägda Idenet.

Läs mer

Support rakt in i datorn

IT-problem kan ta många värdefulla arbetstimmar i anspråk, men med Dustins Klient som tjänst får du support rakt in i datorn – oavsett om du jobbar på kontoret eller vid köksbordet.

Läs mer

Hitta till oss

Besöksadress:
Sveavägen 44, 111 34 Stockholm

Öppettider:
Vardagar: 10:00 – 18:00
Lördag: 11:00 – 15:00

Kontakt

Telefon: 08 553 44 001
E-post: conceptstore@dustin.se

Vanliga frågor & svar

Dustin Concept Store är en mötesplats där vi samlar hela vårt e-handelskoncept och allt som rör företagens IT-miljö under ett tak. Med utgångspunkt i företagets vardag visas lösningar på tema Kontoret, Mötesrummet och Mobilt arbete. Syftet är att främst ge små och medelstora företag möjlighet till rådgivning för att hitta den bästa lösningen på sina IT-utmaningar, oavsett om det handlar om att beställa någon av de 200 000 produkterna online i kombination med rätt tjänster eller att testa produkter i praktiken. Konceptbutiken fungerar också som en mötesplats där det finns möjlighet för kunderna att ta del av inspirerande seminarier eller sitta ner i loungen, ta en kaffe och jobba en stund.

Ja, ett produkturval från våra partners, Canon, Dell, F-Secure, HP, Lenovo, Logitech, Microsoft, Netgear, Plantronics, Samsung, Seagate och Wacom, finns att testa i våra temaytor Kontoret, Mötesrummet och Mobilt arbete.

Ja, hela vårt sortiment på ca 200 000 produkter finns tillgängligt genom orderstationer uppkopplade mot Dustin.se. Däremot finns bara ett urval från vårt totala sortiment av produkter på plats fysiskt.

Det är varumärken som, tack vare sina breda och högkvalitativa produktsortiment, på ett bra sätt täcker in små och medelstora företags behov.

Ja, ett brett urval av de nödvändigaste tillbehören (t.ex. kablar, hörlurar, laddare och tangentbord) finns till försäljning på plats. Du har även tillgång till Dustins hela sortiment på ca 200 000 produkter via dustin.se med möjlighet till leverans direkt till butiken.

För att få dina produkter levererade till Dustin Concept Store behöver du antingen göra din beställning på plats eller via kontakt direkt med vårt Contact Center. Beställningar som görs innan kl 13:00 vardagar och förutsatt att de finns i lager, levereras till Concept Store samma eftermiddag.

Givetvis är alla välkomna in till Concept Store, men konceptet, produkterna och rådgivningen är anpassade efter vår huvudmålgrupp som är små och medelstora företag. En av våra styrkor är att vi har både konsumenter och företag som kunder; det gör att vi kan ha ett brett produktutbud och snabbt erbjuda nya tekniktrender som är intressanta för både företag och konsumenter.

Hitta till oss

Besöksadress:
Sveavägen 44, 111 34 Stockholm

Öppettider:
Vardagar: 10:00 – 18:00
Lördag: 11:00 – 15:00

Kontakt

Telefon: 08 553 44 001
E-post: conceptstore@dustin.se