X-serien

X-serien består av Toshibas tunnaste och lättaste datorer, konstruerade för att ge dig all kraft du behöver tillsammans med funktioner anpassade för det moderna affärslivet.

Thunderbolt 3-dockning ger dig flexibilitet och Hybrid Air Cooling med dubbla luftintag ser till att enheterna upprätthåller optimal temperatur i alla lägen. Flera av modellerna är dessutom utrustade med tvåstegsautentisering, IR-baserade Windows Hello och fingeravtrycksläsare. I serien finns både ultramobila 2-i-1-enheter och kraftfulla arbetsstationer.

Z-serien

Robust konstruktion, tåligt magnesiumchassi och slimmad formfaktor gör Z-serien till ett perfekt resesällskap. I serien ryms både flexibla 2-i-1-enheter och mer traditionella datorer, och med Intels vPro-teknik får du all kraft du behöver. Goda anslutningsmöjligheter med enbart fullstora portar ger dig ökad bekvämlighet och flexibilitet.

Toshiba

Toshiba är ett japanskt företag som tillverkar allt från it-produkter till logistiska lösningar och medicinsk utrustning. Toshiba är även en av världens största tillverkare av halvledare, något som hjälper Toshiba att producera riktigt bra datorer.

Vare sig du behöver en billig och enkel bärbar eller en riktig monstermaskin så har Toshiba troligen något för dig. De tillverkar även egna hårddiskar och USB-minnen.

Se alla produkter från Toshiba »