Targus Ecosmart väska

EcoSmart

Targus EcoSmart®-kollektion är det miljövänliga valet, producerat med tygväv från returflaskor, nickel- och PVC-fria komponenter samt återvinningsbara dragkedjor. Din teknik, dina tillbehör och personliga saker skyddas mot elementen av väderbeständiga material. Bärbara datorer på upp till 14 tum hålls på plats och skyddas mot skador vid fall. Den certifierade ergonomiska designen ger dig bästa bärkomfort. Här har du en väska som är bra för både dig och vår planet.

Produkten finns att se i Dustins Konceptbutik, Sveavägen 44, Stockholm.

CityLite

Targus CityLite-serie förenar en urban, modern look med ett förstklassigt skydd. Detta är den perfekta ryggsäcken för dig som vill känna dig trygg på väg till och från jobbet eller plugget. Med universaldatorfack, smart design och förstklassiga material skyddar denna moderna ryggsäck bärbara datorer och andra enheter på upp till 15,6 tum. Du får perfekt och säkert skydd hela dagen.

Produkten finns att se i Dustins Konceptbutik, Sveavägen 44, Stockholm.

Newport

Både för jobb och fritid är Targus Newport Backpack din perfekta följeslagare. Designad för att passa såväl bärbara PC och MacBooks på upp till 15 tum som surfplattor. Den ger dig dessutom gott om utrymme för kläder och tillbehör som du vill ha med dig. Vattenavstötande nylon- och läderaccenter har vävts samman för att bilda en mycket hållbar och snygg exteriör som skyddar allt med en lyxig glans.

Produkten finns att se i Dustins Konceptbutik, Sveavägen 44, Stockholm.

Targus

Targus tillverkar allt ifrån datorväskor och tabletfodral till universella dockningsstationer. Targus har ledande produkter för den mobila användaren. I takt med att vi blir mer mobila och att arbetet även sker utanför kontoret måste vi tänka på att skydda vår it utrustning, även det som vi visar på offentliga platser. Targus sekretessfilter hjälper användaren med det och med deras breda sortiment av datorfodral, väskor och ryggsäckar kan du försäkra dig om att din utrustning är säker mot eventuella stötar. Se även deras universaldockningslösningar som passar både PC och Mac användare.

Se alla produkter från Targus »