Sonos

Sonos är det smarta högtalarsystemet som streamar all din favoritmusik till valfritt rum, eller hela hemmet. Styr din musik med en lättanvänd app och fyll ditt hem med ett rent och uppslukande ljud. Läs mer »

Helt nya Sonos Beam – kompakt smart soundbar

Upplev otroligt ljud när du streamar musik, tittar på tv och film, lyssnar på poddar och ljudböcker eller spelar tv-spel.

Tv, film, tv-spel och mer

Uppgradera ljudet medan du streamar, tittar på tv eller testar de senaste tv-spelen. Streama från vilken som helst av de 50 musiktjänster som stöds av Sonos.

Kompakt storlek

Sonos Beam är bara 65 cm lång. Den sticker inte ut från möblerna, skymmer tv:n eller tar över rummet.

Bara två sladdar

Anslut Sonos Beam till eluttaget och koppla den till tv:n med HDMI-sladden. Det är allt. Glöm sladdhärvorna som du är van vid i hemmabiosystemen.

Balanserat ljud

Fyra elliptiska woofers med fullt registerområde och en diskant harmoniserar låga och höga frekvenser. Tre passiva element intensifierar och fördjupar basen och eliminerar behovet av ytterligare en subwoofer.

Lyssna i ett eller alla rum på samma gång

Spela en film i vardagsrummet, en podd i köket eller samma låt överallt genom att ställa ut flera högtalare


  • Lyssna på tv, filmer, musik och mer.
  • Omslutande ljud med biokvalitet.
  • Genomtänkt designad för ditt hem.
  • Enkelt att komma igång.
  • Bättre med tiden.
  • Ljud för hela hemmet.
  • Kompatibel med AirPlay

Den smarta högtalaren för musikälskare.

Den nya Sonos One. Röststyrningsredo.

Sonos One erbjuder ett överraskande fylligt ljud. Och är redo för framtidens röststyrning av musik. Den helsvarta eller helvita designen passar alla rum. När mobilen inte finns till hands är touchkontrollerna för pause, nästa eller volym alltid bara ett klick bort.

En perfekt start

Börja med en eller flera. Det finns en Sonos-högtalare för varje rum i ditt hem.

Play:1

Ingen annan trådlös högtalare har så mycket, så djupt, kristallklart HiFi-ljud i sådan kompakt design.

Play:3

SONOS PLAY:3 är allt-i-ett Sonos-spelaren med stort ljud i kompakt storlek. Streama all musik i världen trådlöst i alla rum.

Play:5

Maskinvara och programvara som är skräddarsydda av Sonos för att ge ett rent, omslutande ljud som är kristallklart oavsett volym.

Hemmabio med fullt ös

Få fullständigt bioljud i HiFi för tv, filmer och din värld med musik.

PLAYBAR

PLAYBAR:s design med nio högtalare fyller alla rum med superrealistiskt ljud för spel, filmer och livekonserter. Den streamar trådlöst all musik i världen och allt detta kommer från en enda användarvänlig spelare som förser din HD-TV med HiFi-ljud.

SUB

Fyller ett helt rum med tjocka lager av djupt, bottenlöst ljud som ger dig möjlighet att höra och känna varje ackord, kick, och trumslag. Du kommer inte bara att höra skillnaden med vår trådlösa subwoofer – du känner den ända in i märgen.

PLAYBASE

Ger ett pulserande bioljud till alla dina filmer, TV-program, sporthändelser och spel - och den streamar även din favoritmusik.

Förvandla din ljudutrustning till en trådlös streamingmaskin

Med Sonos CONNECT eller CONNECT:AMP kan du enkelt omvandla dina befintliga högtalare, stereosystem och hemmabiosystem till ett fullfjädrat och användarvänligt streamingsystem.

CONNECT

Uppgradera ditt HiFi med WiFi. Varför skulle man inte kunna streama all sin favoritmusik med en befintlig stereo eller hemmabiosystem?

Sonos CONNECT omvandlar din befintliga utrustning till ett fullfjädrat, obegränsat musikstreamingsystem. Dessutom kan du styra det trådlöst från var som helst i hemmet med en smartphone eller surfplatta.

CONNECT:AMP

Redo att lära dina favorithögtalare några nya trick?

Låt dem lära känna Sonos CONNECT:AMP. De kommer lära sig att ansluta till ditt trådlösa nätverk, låta sig styras av en smartphone eller surfplatta, och streama dina favoritlåtar. Helt utan hjälp från en förstärkare eller reciever.

Sonos

Sonos är det smarta högtalarsystemet som streamar all din favoritmusik till valfritt rum, eller hela hemmet. Styr din musik med en lättanvänd app och fyll ditt hem med ett rent och uppslukande ljud.

Som samlar all din musik i en enda app.

Alla dina favoritmusiktjänster i en enda app som låter dig kontrollera allt från låtar till volym till rum.

Inställd för att fylla ditt hem med rent, äkta ljud.

Trueplay lyssnar av ditt rums akustiska egenskaper och finjusterar sedan din högtalare så att musiken låter fantastisk, oavsett var du placerar högtalaren.