Samsung

Sydkoreanska Samsung Electronics har funnits sedan 1969 och är en del av Samsung Group vars historia sträcker sig tillbaka till 1938. Samsung Group har under årens lopp sysslat med allt från nudelproduktion till att bygga några av världens största fartyg med idag är det hemelektroniken och komponenttillverkningen som står i fokus.

Galaxy Book

Säg hej till nya Samsung Galaxy Book, utvecklade av världens största mobiltillverkare. Exceptionellt lätta och ultratunna, så bekväma att alltid ha med. Pro-modellernas AMOLED-skärm återger färg och kontraster djupt och fullödigt – lika bra inne som ute i starkt dagsljus. Du kan synka med dina övriga Samsung Galaxy-enheter i ett säkert ekosystem, jobba med appar sömlöst och på flera skärmar.

Se alla Samsung Galaxy Book


Mobiltelefoner

Samsung är en av världens ledande tillverkare av mobiltelefoner och de har satsat stort på att det ska finnas en modell för alla personer och tillfällen. Samsungs mest kända telefoner är troligen företagets androidmobiler i Galaxy-serien som ofta anses vara bland de bästa på marknaden.

Se alla Samsung smartphones


Tablets

Samsung var bland de första tillverkarna att släppa en tablet med Android som operativsystem. Detta tillsammans med Samsungs stora kunskap från mobilmarknaden har gjort att företaget idag är en av de främsta tillverkarna av tablets.

Se alla Samsung surfplattor


Bildskärmar

Är du på jakt efter en bildskärm till din dator så bör du absolut ta en titt på vad Samsung har att erbjuda. Samsung är nämligen en av världens största tillverkare av skärmar av olika slag och företagets stora kunskap inom området gör att de kan erbjuda riktigt bra datorskärmar till riktigt bra priser.

Se alla Samsung bildskärmar