Platsbesparande lösning

Vill du ha ett rent, snyggt och elegant skrivbord, som speglar din moderna livsstil och inredning? Föreställ dig en monitor som knappt tar någon plats och att du samtidigt slipper kabeltrassel.

Nu lanserar Samsung en ny och innovativ monitor som gör dig effektivare genom att fria upp skrivbordet. Samsung Space Monitor kan enkelt placeras tätt mot väggen så att du har hela arbetsytan fri. Den minimalistiska stativkonstruktionen minskar ytan som monitorn använder med 93 % och friar upp skrivbordsytan med 40 %.

* Testad genom genomförelse av skrivbord på 120 x 50 cm sida vid sida
* Jämfört med Samsung SD850 (vanlig monitor med motsvarande mått)

Produkter kan ses i Dustins Konceptbutik, Sveavägen 44, Stockholm.

Elegans runtom

Vrid på Samsung Space Monitor och upplev elegans från alla vinklar.

Snygg från alla håll

Samsung Space Monitor har ett nytt formspråk. Den nya monitorns unika design gör att du arbetar effektivare genom att återerövra skrivbordet. Bildskärmen smälter samman perfekt med omgivningen och andas ren elegans.

Stativ med bordsfäste

Samsung Space Monitors stativ är försett med bordsfäste (klämma) för snabb och enkel montering. Stativet kan justeras upp till 90 mm och gör att Space Monitor kan fästas vid bord av olika tjocklekar.

No Gap Design

Space Monitor kan enkelt placeras tätt mot väggen och ökar arbetsytans storlek dramatiskt. Space Monitor är designad och konstruerad som en snygg möbel med noggrant utvalda material och fina detaljer. Oavsett var du väljer att placera Space Monitor har den alltid rätt utseende. Space Monitor är optimerad för att överträffa behoven hos de som vill ha elegant, modern och ren arbetsplats.

Precisionsinställning

Det höj- och sänkbara Zero level HAS-stativet (Height Adjustable Stand) är enkelt att justera i höjdled för optimal komfort och ergonomi. Samsung Space Monitor kan också användas som extra skärm till en bärbar dator och kan placeras i samma höjd som den bärbara datorns skärm.