Förstklassig arbetsplats – ett samarbete mellan Samsung och Logitech.

Med en monitor från Samsung samt dockningsstation, tangentbord, mus, webbkamera och headset från Logitech har du garanterat effektiva dagar vid skrivbordet, med bästa utrustning av högsta kvalitet. Här listar vi de bästa produkterna för effektivt samarbete vid skrivbordet från Samsung och Logitech.

Premiumskärmar från Samsung

Samsungs skärmar bygger på den senaste tekniken. De är både är snygga, riktigt stora och höjer din prestanda med fantastisk bildkvalitet. Välj bland de olika bildteknikerna Micro LED, OLED, Quantum dot och  high resolution. Jobba effektivt med skärmen som matchar dina behov.

Logitechs förstklassiga datortillbehör

Med tangentbordet MX Mechanical blir arbetet vid skrivbordet smidigare än någonsin.

De mekaniska brytarna med låg profil tar skrivupplevelsen till en ny nivå. Superexakta och stabila brytare ger djupa och betryggande tangenttryckningar – med en låg profil.

Anslut musen MX Master 3S så är din uppsättning fulländad. Den här musen har den mest exakta sensorn någonsin, med aldrig skådad precision och respons. Och den optiska sensorn på 8000 DPI fungerar praktiskt taget överallt – även på glas. MX Master 3S är nästan ljudlös och skrollar 1000 rader per sekund – så att du kan bli mer effektiv.

Lägg till en Logi Dock för enkel dockning utan kabeltrassel, en Brio webbkamera för högupplösta bilder i dina videomöten och till sist ett Vibe 125 headset för omslutande ljud under arbete och möten. Headsetet är certifierat för att fungera med populära mötes- och samtalsplattformar, och tillverkat av 25 % återvunnen plast.