Hjärtat i ditt uppkopplade hem

Det första som slår dig när du tar en Samsung Galaxy Tab S4 i din hand är den smakfulla designen i glas och metall, den superskarpa skärmen som når nästintill ända ut till surfplattans ytterkant och den fantastiska bildåtergivningen.

Men den är designad för att bli mer. Din Galaxy Tab S4 blir en central punkt i hemmet, för alla i familjen. Med hjälp av det skräddarsydda stället* blir den en fast punkt i hemmet. Alltid laddad, alltid nära till hands. Tack vare funktionen Daily Board blir skärmen er digitala anslagstavla med familjens fotoalbum, väder samt tid och rum. Liksom mellan vilka tider Daily Board ska vara påslagen.

Den är också varje familjemedlems egen. På nya Galaxy Tab S4 kan ni ha upp till 8 olika personliga inloggningar. Du kan alltid ha koll på dina socialmediainlogg, serier och andra streamingtjänster som sparas i din profil. Det är oerhört praktiskt att slippa logga in och ut från alla tjänster varje gång surfplattan delas inom familjen, det räcker med att byta användarprofil. Barnen kan få egna användarprofiler och med Kids Mode får de massor av kul och utvecklande innehåll, samtidigt som du har du koll på deras användning. Att logga in på din egen profil är enkelt för var och en med iris- och ansiktsigenkänning.

Men ni kan ju använda den tillsammans också för att titta på film till exempel. Den skarpa Super AMOLED skärmen på 10,5" har ett höjd/ bredd förhållande som ligger närmare bioformat, det ger mindre beskärning som det blir på mer kvadratiska skärmar. Dessutom har nya Galaxy Tab S4 fyra inbyggda kraftfulla högtalare med ett fantastiskt surroundljud. Så varför inte krypa upp i soffan och titta på något tillsammans?

Eller varför inte rita? S-Pen (medföljer) ger nya kreativa möjligheter för att illustrera dina tankar och ideer direkt på skärmen och du kommer snabbt att upptäcka vilka möjligheter som finns utöver att rita och nota. Med S-Pen får du också effektiva funktioner för bland annat översättning och urklipp. S-Pen ger din tablet ytterligare en dimension.

När barnen somnat har du en kraftfull och kreativ arbetsstation att jobba eller att sköta dina vardagsärenden på. Och om du kopplar till tangentbord** blir din Samsung Galaxy Tab S4 ett smart alternativ till datorn.

Nya Galaxy Tab S4 är full av möjligheter, inte bara för lek, spel och underhållning. Utan för dig som inte vill kompromissa på varken prestanda och kvalitet. Den kommer att bli en omistlig del av ditt uppkopplade hem.

* Ingår vid köp av Galaxy Tab S4 fram till 30/9 2018. Se samsung.se/tablets/offer för att ta del av erbjudandet.
** Tangentbord till Galaxy Tab S4 köps separat.

Varför köpa Galaxy Tab S4?

 • Med Galaxy Tab S4 stående i det skräddarsydda stället* har du Daily Board, en digital anslagstavla i ditt hem, alltid tillgänglig och alltid påslagen. Här kan du ta del av familjens fotoalbum, väder samt tid och rum.
 • 8 olika användarprofiler så att hela familjen kan ha sitt eget innehåll och koll på sina egna tjänster och appar. Det är oerhört praktiskt att slippa logga in och ut från alla tjänster varje gång surfplattan delas inom familjen. För barnen finns Kids Mode med kul och säkert innehåll. Upplåsning är enkelt med kod, iris- eller ansiktsigenkänning.
 • Samsung Galaxy Tab S4 är smakfullt designad helt i glas och metall med en skärm som går nästintill ut till ytterkant.
 • Den skarpa Super AMOLED-skärmen med 16:10 format är skapad för filmupplevelser. Och de 4 högtalarna optimerade av AKG tillsammans med Dolby Atmos surround gör film och serieupplevelsen ännu bättre.
 • Med S-Pen (medföljer) får ni massor av kreativa möjligheter att rita och nota, men också smarta genvägar för effektivitet. Koppla till tangentbord** så får du ett smart alternativ till datorn.
 • Galaxy Tab S4 har snabblandning som effektiviserar din laddningstid och ger mer tid till att använda den.
 • Koppla enkelt upp mot din Samsung TV*** med hjälp av Smartview och använd surfplattan som fjärrkontroll eller för att spegla skärminnehållet.
 • * Ingår vid köp av Galaxy Tab S4 fram till 30/9 2018. Se samsung.se/tablets/offer för att ta del av erbjudandet.
  ** Tangentbord till Galaxy Tab S4 köps separat.
  *** För kompatibla enheter se respektive produkts specifikation på samsung.se.

För effektivitet och kreativitet

 • Multi-user stöd – 8 olika användarprofiler så att flera i företaget kan ha sitt eget innehåll och koll på sina egna tjänster och konton. Möjliggör för exempelvis skiftarbetare att nyttja samma tablet då det är enkelt och praktiskt att slippa logga in och ut från alla tjänster och konton varje gång. Upplåsning är enkelt med kod, iris- eller ansiktsigenkänning.
 • Säkerhet i världsklass genom hårdvaru- och mjukvarubaserad säkerhet i Samsung Knox samt biometrisk autentisering.*
 • Med S-Pen får ni massor av kreativa möjligheter att rita och nota, men också smarta genvägar för effektivitet. Koppla till tangentbord** så får du ett smart alternativ till datorn.
 • Stöd för Samsung DeX som ger möjlighet att ersätta den traditionella PC:n eller att presentera innehåll från tableten på en större extern skärm.***
 • Ständigt uppkopplad genom snabb 4G uppkoppling.****
 • Galaxy Tab S4 har snabbladdning som effektiviserar din laddningstid och ger mer tid att använda den.
 • Samsung Galaxy Tab S4 är smakfullt designad helt i glas och metall med en skärm som går nästintill ut till ytterkant.
 • * Irisskanning och ansiktsigenkänning.
  ** Tangentbord till Galaxy Tab S4 köps separat.
  *** Kräver DeX Station eller USB Type-C adapter, köps separat.
  **** Kräver Tab S4 10.5 4G.