Jobbmobilen för högt ställda krav

Samsung Galaxy S9 är jobbmobilen för dig som ställer höga krav på funktion och säkerhet. Den nyskapade kameran ger dig möjlighet att dokumentera såväl komplicerade processer som viktiga händelser. I alla typer av ljus och med super slow motion kan du fånga händelser som går så fort att det mänskliga ögat inte hänger med. Här är en mobil med en kapacitet som gör det möjligt att arbeta direkt från mot en skärm och med externt tangentbord. Med den nya DeXstationen är det möjligt att lämna datorn hemma. 1

Vidga dina vyer med DeX-station

Med DeX Station kan du enkelt och snabbt ansluta din Galaxy S9/S9+ till en skärm, ett tangentbord och en mus1 och använda telefonen som en dator, så att du kan jobba oavsett var du befinner dig.

Samsung Knox – säkerhet i flera nivåer

Samsung Knox är en plattform för mobila lösningar till organisationer i alla storlekar. Den ger affärsfördelar genom att kombinera användarvänlig Enterprise Mobility Management (EMM) med säkerhet i flera nivåer, från hårdvara till mjukvara. Samsung Knox gör det enkelt att hantera enheter, hålla mobildata säkert och låta dina medarbetare jobba fritt

Samung Pay 2 för företag

Samsung Pay är en enkel och säker betaltjänst i mobilen som fungerar där du handlar med kort. Samsung Pay stöds av flera svenska banker och företagskort. Kontrollera tillgängligheten med din kortutgivare.

Damm- och vattentålig

Oavsett om du är ute i regnet eller har nära till vatten i din arbetsmiljö, kan du använda din mobil precis som du vill. Galaxy S9/S9+ är IP68klassificerad vilket innebär att den tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

MicroSD-kortplats

MicroSD-kortplatsen ger dig möjlighet att öka minneskapaciteten med upp till 400 GB utöver de 64 GB som finns i det inbyggda minnet (minneskort köps separat).

MDM-stöd med smidig integrering

Galaxy S9/S9+ stöds av ett flertal MDM-leverantörer och kan integreras smidigt i den befintliga infrastrukturen, så att du snabbt och enkelt kan hålla koll på dina jobbenheter.

Service och support

Service och support för trygghet och stabilitet. Med Samsungs Enterprise Device Program (EDP) får du bland annat löpande säkerhetsuppdateringar och de senaste programuppdateringarna för Samsung Knox. Som företagskund har du en dedikerad support.

Generös garanti

Galaxy S9/S9+ levereras med två års garanti, med möjlighet att köpa till ett tredje år med Extended Warranty. För fullständig information gällande garantivillkor besök www.samsung.com/se/support/warranty alternativt kontakta din återförsäljare.

  1. DeX Station, tangentbord, skärm och mus säljs separat.
  2. Samsung Pay accepteras i de flesta butiker där du kan betala med kort. Du behöver en kompatibel Samsungenhet, ett Samsung account, ett svenskt SIM-kort och ett kompatibelt bank-/kreditkort. Se samsung.se/pay för detaljerad information.