Artiklar om Samsung

Här har vi samlat artiklar från vår Kunskapsbank som handlar om Samsung.

Infrastruktur

SSD-diskar för dig som spelar grafiktunga spel eller arbetar med högupplöst material

Flera intressanta SSD-modeller lanseras nu på marknaden för att möta efterfrågan på ytterligare prestandaförbättringar på hårddiskfronten.

8 februari 2021
Arbetsplats

Maximal kreativitet på mötet

Säg farväl till torra whiteboard-pennor och foton av mötesanteckningar på mobilen. Fredrik Degerblom, produktspecialist inom professionella skärmar på Samsung, berättar hur en digital whiteboard kan lyfta dina jobbmöten.

28 oktober 2020
Arbetsplats

Stora möjligheter med 5G

På sikt väntas 5G-tekniken revolutionera hur vi använder våra mobila enheter. Läs om vad 5G innebär för dig och vad du behöver för att ta del av framtidens mobilnät.

2 mars 2020
IT-säkerhet

Är det inte dags att få ordning på företagets mobiler?

Säkerhet är ständigt på tapeten. Frågan är om det någonsin varit så aktuellt som det är just nu. I den här artikeln berör vi mobilsäkerhet och hur du skapar mer tid för jobb med ett helhetsgrepp om företagets mobiltelefoni.

22 maj 2019
Arbetsplats

Whiteboardtavlan har fått konkurrens

Om den digitala touchskärmen ska bli lika självklar i mötesrummet som den beprövade whiteboardtavlan måste den vara lika intuitiv och enkel att använda, menar John Lindén, Group Manager Display på Samsung.

12 november 2018
Inspiration

Prylkrönika – April

Vi håller dig uppdaterad med vad som sker i teknikvärlden, både vad gäller nya produkter och forskningsframsteg som kommer att innebära förbättringar i framtiden.

29 april 2017
Inspiration

Snygging som erbjuder mer

Vi håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna och guidar dig igenom ett urval av heta prylar, teknik och smarta tjänster.

26 november 2015