Poly

Poly (tidigare Plantronics och Polycom) skapar förstklassiga ljud- och videoprodukter så att du kan hålla ett lyckat möte - var som helst, när som helst, varje gång. Deras headsets, video- och ljudkonferensprodukter, bordstelefoner, analysprogram och tjänster är vackert designade och konstruerade för att ansluta människor med oöverträffad klarhet. De är förstklassiga, enkla att använda och fungerar sömlöst med alla de bästa video- och ljudkonferenstjänsterna. Med Poly gör du mer än att bara visa upp dig - du sticker ut.

Nyhet!
Voyager Focus 2

Vi kunde inte bygga en barriär runt dig för att blockera bakgrundsljud, så vi gjorde det näst bästa: skapade en "fokuszon" med det nya Voyager Focus 2-headsetet. Poly-teknik på nästa nivå, med funktioner som bland annat avancerad brusreducering (Digital Hybrid ANC och Acoustic Fence).

Till produkten

Professionella headset

Du har tillräckligt med utmaningar som det är. Att underlätta för dig och dina medarbetare att få jobbet gjort var som helst ska inte vara en av dem. Poly, headset med tydliga fördelar.

Voyager

Trådlöst Bluetooth-headset med premiumkänsla. Letar du efter professionell kommunikation när du är på språng? Då är det här något för dig. Voyager finns i olika former och stilar så att du kan hitta det du behöver utan att kompromissa med ljudet.

Blackwire

Ett trådbundet headset som fungerar lika bra på kontoret som på resa. Blackwire finns i både mono och stereo och kan anslutas till din enhet med USB/USB-C eller 3,5 mm kontakt. Funktioner som aktiv brusreducering, ekosläckning och samtalskontroll ger dig ett smidigt samtalsverktyg.

Encore

Encore är perfekt för telefonintensiva användare och callcenter. Med brusreducerande mikrofoner och olika sätt att bära dem, blir det enkelt att hitta en personlig passform. De är lätta, har hög komfort och är byggda för att kännas lika bra som de låter.

Savi

DECT ™ trådlöst headset för bordstelefoner som håller laddningen i upp till 12 timmar. Kan anslutas till bordstelefon, PC eller smartphone/surfplatta. Mikrofonerna är brusreducerande för att ge bästa möjliga samtalskvalitet.

Sync 20 – högtalartelefon

Det är bara att inse: ljudet på din bärbara dator och smartphone är inte särskilt bra. Poly Sync 20 USB/Bluetooth® smart högtalartelefon – för högklassiga konferenssamtal och musikupplevelser. Ta med den överallt – batteriet räcker i timmar. Du både hör och hörs utan avbrott.

Konferenstelefoner

Trio

Trio är utformad för att fungera som konferenstelefon och/eller videolösning. Trio är som en smartphone för dina mötesrum. Trio kombinerar legendarisk röstkvalitet med kraftfull video och enkel innehållsdelning och förvandlar konferensrum av alla storlekar till problemfria utrymmen för samarbete.

Videobarer

Studio family

Poly Studio X videobar ger dig enkelhet i ett litet format. Använd utrustningen på både mindre personalträffar och stora konferenser – oavsett vilken videoprogramvara du använder. Få högkvalitativt ljud i hela mötesrummet, avancerade kamerafunktioner och trådlös innehållsdelning på några sekunder, allt samlat i en snygg design.

P-series

Poly Studio P-seriens personliga videoenheter säkerställer att du alltid ser så bra ut och hörs så bra som möjligt. Högpresterande kameror kompenserar för ojämn belysning, samtidigt som Polys premiumljud finjusteras så att du kan fokusera och eliminera störningar.

Läs mer