Philips

Philips högpresterande bildskärmar kombinerar utmärkt bildkvalitet med snygg design och är dessutom tillverkade i hållbara material med miljö och hälsa i fokus. Med Philips ultrabreda skärmar kan du öka din produktivitet med en effektiv 2-i-1-lösning och få en personligt anpassad användarupplevelse för dina behov.

Öka din produktivitet och arbeta effektivare med två skärmar i en

Philips ultrabreda skärmar ökar din produktivitet och effektiviserar ditt arbete med en generös arbetsyta som ger dig två skärmar i en! Upplev en kristallklar skärpa och sortera dina arbetsflöden med flera fönster öppna samtidigt. Oavsett din arbetsuppgift ger en ultrabred skärm dig utrymmet du behöver.

Se alla produkter

Bra val för miljö och hälsa till den moderna arbetsplatsen

Philips miljöskärmar är särskilt utformade för hållbar produktivitet och energieffektiv design. Emballagen till Philips skärmar består av 100 procent återvinningsbart material och vissa skärmmodeller är gjorda av hela 85 procent återvunnen plast. Funktionerna PowerSensor och LightSensor minskar energiförbrukningen och förlänger skärmens livslängd genom att anpassa skärmens belysning samtidigt som du får en kristallklar bild.

Se alla produkter

Skärmar för kristallklara detaljerade bilder i hög bildkvalitet och precis färgåtergivning

Philips HiRes-skärmar har paneler med extra hög prestanda som ger högupplösta bilder med levande grafik och skarp precision. Njut av detaljerade bilder i 4K UHD med Philips UltraClear och få en häftig visuell upplevelse med fylliga färger och oöverträffad kontrast med High Dynamic Range, oavsett om du arbetar med tunga, krävande grafikprogram eller stora kalkylblad.

Se alla produkter

Slipp allt trassel, anslut och ladda din notebook med endast en USB-C kabel

Med USB-C-dockning behöver du endast en kabel till din bärbara dator för att ansluta alla dina tillbehör. Genom att ansluta all kringutrustning som tangentbord, mus och RJ-45 Ethernet-kabel till skärmens dockningsstation kan du enkelt få tillgång till allt du behöver med bara en sladd. USB-C ger dig supersnabb dataöverföring och högupplöst videoströmning samtidigt som du laddar din bärbara dator och håller skrivbordet snyggt i ordning.

Se alla produkter

Philips

Philips högpresterande bildskärmar kombinerar utmärkt bildkvalitet med snygg design och är dessutom tillverkade i hållbara material med miljö och hälsa i fokus. Philips bildskärmar säljs och marknadsförs av det globala företaget MMD som idag är helägt av TPV. Genom att kombinera Philips väletablerade varumärke med TPVs expertis inom tillverkning av skärmar satsar MMD helhjärtat och fokuserat på att leverera nya och innovativa produkter till marknaden.