Windows Pro - Make Your Business Play

Windows Pro - Make Your Business Play

Lenovo X1 Tablet

Denna unika surfplatta omfattar en modulär design som ger dig möjlighet att förvandla din enhet till en bärbar dator, en projektor och till och med en 3D-kamera. Tangentbordet är avtagbart, vilket innebär att du kan anpassa din X1 Tablet med ett urval av färger och det omfattar dessutom Lenovos legendariska TrackPoint och pekplatta som eliminerar behovet av en mus.

HP Elitebook x360

Var förberedd för alla situationer och arbetsstilar med flexibilitet i 360°. Fem användarlägen ger modern mångsidighet och samarbetet och produktiviteten får nytt liv. Ändra till vinklat läge och dela presentationer eller videor. Placera skärmen längst fram – perfekt när du strömmar innehåll och video. Lägg enheten helt platt för fullständigt samarbete och konferenser med exceptionellt ljud och dubbla mikrofoner. Förvandla din bärbara företagsdator till en ultratunn och lätt platta för att vara uppkopplad på resan. Full fart hela dagen med allt som ingår i en fullt utrustad bärbar dator.

Lenovo Yoga 370

ThinkPad Yoga 370 är så lätt att du kan ta med den vart du än reser. Med dess 360-graders gångjärn går den här 2-i-1-datorn enkelt att omvandla från bärbar dator till surfplatta. Yoga 370 finns där för dig oavsett om du tillbringar dagarna på kontoret, på väg eller i luften. Testad i tuffa miljöer och i mer än 200 kvalitetskontroller – den här tåliga enheten klarar allt din dag för med sig.

HP Elitebook 840

Kombinera högpresterande teknik och lång batteritid med Windows 10 Pro, 6:e generationens Intel® Core™-processorer och 3:e generationens PCIe SSD-enhet (tillval). Få tillgång till nästa generations minnesprestanda med DDR4-minne för de mest krävande affärsprogrammen. Ge fingrarna en paus. Njut av en anmärkningsvärd balans mellan komfort och feedback med HP Premium-tangentbordet som har utvecklats för att ge precision.

Windows 10 Pro tar företag på allvar

Omfattande säkerhetslösningar och de bästa hanteringsverktygen ger ökad produktivitet så att ditt företag kan ligga i framkant.

De mest omfattande säkerhetslösningarna för ditt företag.

Windows 10 Pro-enheterna är de säkraste Windows-enheterna som någonsin byggts, och de har en flerskiktad strategi för att skydda din företagsinformation, dina kunduppgifter, dina anställdas onlineidentiteter och i slutändan ditt rykte.

Branschledande hanteringslösningar som växer med företaget.

Windows 10 Pro gör det enklare än någonsin att hantera en ofta komplex IT-miljö med enheter, användaridentiteter, appar och policyer. Därmed kan du tryggt fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag.

Få mer gjort med de mest produktiva verktygen.

Windows 10 Pro ger produktiviteten ett uppsving: det hjälper dig att arbeta fortare, snabbt fokusera på uppgiften och få tillgång till allt du behöver när du behöver det, oavsett var du befinner dig. Hela tiden så att du kan arbeta på det sätt som fungerar bäst för dig.