Mobil, produktiv och säker.

Dell XPS 13

Världens minsta bärbara 13-tumsdator. Med banbrytande material och superlång batteritid. CES utnämnde XPS 13 till 2018 Innovation Awards Honoree inom kategorin maskinvara och komponenter. Njut av en skärm som aldrig verkar ta slut med en endast 4mm InfinityEdge-kant.

HP EliteBook x360 1030 G2

Med 360 graders mångsidighet. Omfattande säkerhet och upp till 16 timmar och 30 minuters batteritid. Den tunna och lätta HP EliteBook x360 1030 är den perfekta datorn för dig som arbetar mobilt. Vart affärer eller fritid än tar dig kan du sätta en ny standard för arbete och nöjen.

ThinkPad X1 Yoga

Flexibiliteten hos Yoga med affärssinnet hos X1

Med sitt 360-gradiga gångjärn rör sig ThinkPad X1 Yoga med dig. Den fenomenala HDR-skärmen (tillval) visar 100 % av färgspektrumet så att bilden blir levande och äkta. Den medföljande ThinkPad Pen Pro ger dig utlopp för din kreativitet. FIDO-autentiseringen ökar säkerheten så att du kan behålla fokus på det du har framför dig.

ThinkPad X1 Carbon

ThinkPad X1 Carbon en skön förening av elegant design, smidig lyhördhet och legendarisk hållbarhet och bildar något enastående inom mobil produktivitet. Globala LTE-A-anslutningar som tillval och upp till 15 timmars batteritid – med RapidCharge-teknik – gör att du kan koncentrera dig på jobbet vart du än är på väg. Dessutom väger den mindre än 1,1 kg.

HP EliteBook x360 1020

Ultratunn och ultraljus, HP EliteBook x360 1020 inspirerades av ditt liv i farten. Med lång batteritid, HP Fast Charge, och branschledande ultra-ljus 700-nit display, håller du dig i framkant.

Så enkelt är det att jobba säkert utanför kontoret

Martin Thorning Hansen, chef för Microsoft’s Windows division i Danmark, tipsar om hur du på ett enkelt sätt kan jobba effektivt och säkert, var och när du vill med Windows 10 Pro och kompletterande premiumdatorer.

Idag är det allt viktigare för små och medelstora företag att erbjuda medarbetarna möjlighet att jobba hemifrån, mellan möten eller på resande fot. Samtidigt duggar larmen om cyberattacker tätt.

– För att kunna känna dig trygg, oavsett var och hur du jobbar, krävs en krypterad uppkoppling, inbyggda säkerhetsprogram och en säker inloggning. Utöver säkerhetsaspektens behöver vi behålla samma produktivitet som på kontoret. Datorn måste vara tunn och lätt att ta med och samtidigt stark nog att klara av prestandakrävande program. Det här är några av de behov som vi presenterar en enkel lösning på, säger Martin Thorning Hansen.

Säg hej till en ny nivå av säkerhet

Alla företag oavsett storlek hanterar känslig data. Windows 10 Pro erbjuder samma säkerhet för små och medelstora företag som de gör för de riktigt stora bolagen. Du får tillgång till en rad inbyggda säkerhetsfunktioner som gör att du inte behöver oroa dig för att känslig data hamnar i fel händer. I Pro-paketet ingår Windows Hello som erbjuder tre sätt att identifiera sig; irisskanner och fingeravtryck (förutsatt att hårdvaran stödjer det), eller pinkod. Det gör att ingen obehörig kan komma åt din information eller logga in.

– En smart funktion är Windows Defender, ett inbyggt antivirus-program som innebär att du inte längre behöver tredjeparts-appar för antivirus. En annan funktionalitet är Bitlocker som gör din hårddisk omöjligt att låsa upp om den blir stulen eller borttappad, förklarar Martin Thorning Hansen.

Produktivitet på språng

Enligt Martin Thorning Hansen är en annan viktig aspekt för att jobba mobilt är att du och dina anställda kan sköta dagliga uppgifter utan begränsningar. Därför är samtliga av Microsofts rekommenderade premiumprodukter tunna och lätta med lång batteritid.

– Vi har även sett att det är viktigt för produktiviteten med touch-skärm och penna, då det gör att vi jobbar på ett mer effektivt och obegränsat, fortsätter han.

Arbeta lättare

Martin lyfter framför allt fram fem premiumprodukter för mobilt arbete, Dell XPS 13, HP EliteBook x360 1020 samt 1030, ThinkPad X1 Carbon och ThinkPad X1 Yoga. Samtliga produkter är ultratunna och byggda för att klara tuffa säkerhets- och mobilitetskrav.

– Dell XPS har till exempel inbyggd IR-kamera och passar bra till Windows Hello. Det är också världens minsta bärbara 13-tumsdator med banbrytande material och superlång batteritid. HP EliteBook passar bra för den som vill vara produktiv med touchskärm och interaktiv penna. Lenovos X1 Yoga är supertunn och enkel att ta med på resan. Den går att vrida 360 grader vilket ger dig maximal flexibilitet när du arbetar på exempelvis tåget, säger Martin Thorning Hansen.