Windows Pro - Make Your Business Play

Windows Pro - Make Your Business Play

Lenovo Yoga 910

Yoga 910 är en tunn och kraftfull bärbar dator som gör att du kan arbeta och roa dig med stil. Designen med med ett chassi i metall i ett stycke och ultratunn infattning väcker uppmärksamhet. Den snabba IPS-bildskärmen och det uppslukande ljudet ljud väcker fantasin. Yoga 910 är mer än en bärbar dator. Den förstår din livsstil. Bered dig på beundrande blickar var du än är.

HP Elite X2 1012

Upplev skönhet och kraft som överträffar dina förväntningar med HP Elite x2 1012. Det är en tuff och beprövad 2-i-1-dator med precisionstillverkat tangentbord och ett tunt och lätt kraftpaket designat för att möta företagets höga krav.

Dell Latitude 7275

Latitude 12 7000-serien är vår tunnaste och lättaste 2-i-1-enhet på 12,5 tum som är enkel att bära med sig var som helst. Tack vare en innovativ magnetanslutning kan du på ett ögonblick växla till att använda enheten som surfplatta.

Lenovo Yoga X1 Tablet

Denna unika surfplatta erbjuder mycket mer än mobila affärer. Den omfattar en modulär design som ger dig möjlighet att förvandla din enhet till en bärbar dator, en projektor och till och med en 3D-kamera. Tangentbordet är avtagbart, vilket innebär att du kan anpassa din X1 Tablet med ett urval av färger som dessutom omfattar vår legendariska TrackPoint och pekplatta som gör att en mus inte längre behövs.

HP Spectre

Den snygga, precisionstillverkade HP Spectre Pro x360 erbjuder fördelar som rörelsefrihet med flexibla 360 graders gångjärn och fyra olika driftslägen. Håll dig produktiv tack vare den långa batteritiden på 9h 45min, 6:e generationens Intel® Core™ i5/i7-processorer och vPro™ som tillval.

Asus Zenbook 3

Att säga att ZenBook 3 är en ny generation av ZenBook är en underdrift, nya ZenBook 3 är standarden för nästa era av mobila datorer. Varje enskild komponent och varje elegant detalj har omarbetats för att göra ZenBook 3 till vår mest sofistikerade ZenBook ännu. Den är lättare, tunnare, starkare, otroligt kraftfull och fantastiskt vacker.

Windows 10 Pro tar företag på allvar

Omfattande säkerhetslösningar och de bästa hanteringsverktygen ger ökad produktivitet så att ditt företag kan ligga i framkant.

De mest omfattande säkerhetslösningarna för ditt företag.

Windows 10 Pro-enheterna är de säkraste Windows-enheterna som någonsin byggts, och de har en flerskiktad strategi för att skydda din företagsinformation, dina kunduppgifter, dina anställdas onlineidentiteter och i slutändan ditt rykte.

Branschledande hanteringslösningar som växer med företaget.

Windows 10 Pro gör det enklare än någonsin att hantera en ofta komplex IT-miljö med enheter, användaridentiteter, appar och policyer. Därmed kan du tryggt fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag.

Få mer gjort med de mest produktiva verktygen.

Windows 10 Pro ger produktiviteten ett uppsving: det hjälper dig att arbeta fortare, snabbt fokusera på uppgiften och få tillgång till allt du behöver när du behöver det, oavsett var du befinner dig. Hela tiden så att du kan arbeta på det sätt som fungerar bäst för dig.