Fokusera på vad som är viktigast

CoPilot för Microsoft 365 låter dig fokusera på det som är viktigast - att utveckla ditt företag. Det innebär att du som användare får mer tid att fokusera på dina huvudsakliga arbetsuppgifter och minska tiden för administrativa och repetitiva uppgifter eftersom Copilot är integrerad i apparna du använder varje dag. Vi på Dustin har experter som hjälper dig hela vägen från tanke till full integration. Boka en utvärdering idag för att se hur ni kan komma igång med Copilot för 365.

Det finns ett par saker du behöver tänka på innan du och dina medarbetare börjar använda CoPilot. Förutom att se till att företaget har rätt licenser, behöver du eller andra IT-ansvariga förbereda företagets IT-miljö. Detta för att säkerställa att AI-assistenten – och de som har tillgång till den – tar del av relevant och säker information.

Ställ dig gärna dessa frågor:

  • Vilken data ska Microsoft CoPilot få tillgång till?
  • Var finns det största behovet av lösningen i vår verksamhet?
  • Har vi intern kompetens för att strukturera datan, eller behöver vi hjälp?

Känns det svårt att komma igång? Vi hjälper dig gärna att göra en så kallad readiness assessment innan du börjar använda din nya AI-assistent. Våra kunniga experter finns dessutom till hands för att bygga upp och stötta i de tekniska processerna.

Har ni redan all expertis inom företaget? Då kan ni köpa era CoPilot för Microsoft 365 licenser (och många fler) direkt via Dustin Software Marketplace

Vill ni veta mer om hur enkelt det är att hantera alla företagets licenser via Dustin Software Marketplace?

Läs mer om hur Copilot kan hjälpa din verksamhet