Här har vi samlat artiklar om Microsoft.

Arbetsplats
Effektivare samarbete i Teams

Att Microsoft Teams är Microsofts snabbast växande företagsapplikation någonsin är om något ett bevis på att marknaden har suktat efter nya innovativa verktyg som kan ta vårt samarbete till nya höjder.

4 november 2019

Artiklar från äldre Fokusveckor

Arbetsplats
Redo för det nya arbetslivet

I ett arbetsliv kännetecknat av flexibilitet och rörlighet behöver vi nya verktyg för arbete och samarbete. Microsoft Office 365 är byggt från grunden med det nya arbetslivet i åtanke.

10 december 2018

Fokus

Utnyttja den dolda potentialen i Office 365

Har du hört talas om Sway, Delve och Office 365 Groups? Det finns mycket inbyggd funktionalitet i Office 365 som du som företagare kan använda för att öka din produktivitet. Vi bad Aaren Ekelund, divisionschef för Office 365 i Danmark, att välja ut guldkornen 2016.

Fokus

Uppdatera ditt mötesrum med Skype for Business

Idag behöver du inte längre spendera en förmögenhet för att få bra ljud- och bildkvalitet i mötesrummet. Vi har pratat med Claus Stokholm, Solutions Sales specialist på Dustin, om hur du kan spara tid och pengar med hjälp av Microsofts Skype for Business.

Fokus

Kompromisslös mobilitet med nya Surface Pro

För dig som vill ha mycket kraft i ett slimmat format finns en spännande nyhet att se fram emot i vår. Det senaste tillskottet i Surface-familjen erbjuder ultramobilitet på användarens villkor.

Fokus

För dig som vill ha mycket kraft i ett slimmat format finns en spännande nyhet som gör arbetsstarten mer produktiv

Det senaste tillskottet i Surface-familjen erbjuder ultramobilitet på användarens villkor.

Fokus

Bred portfölj av nya Microsoft Surface

När Microsoft breddar sitt hårdvaruerbjudande går det att välja en Surface som passar just dina behov. Branschen utmanas nu med en komplett portfölj av enheter i olika spännande formfaktorer som alla främjar kreativitet, produktivitet och säkerhet.

Fokus

Nya Microsoft 365 – en intelligent helhetslösning

Rätt digitala hjälpmedel är en förutsättning för att vi ska kunna arbeta effektivt på det moderna kontoret. Microsoft 365 samlar kraftfulla verktyg för produktivitet, samarbete och säkerhet för såväl små som stora företag.