Artiklar om Logitech

Här har vi samlat artiklar från vår Kunskapsbank som handlar om Logitech.

Arbetsplats

Skaffa rätt utrustning för din hybrida arbetsmiljö

Med tanke på att vi framöver spås jobba i hybridmiljöer, en blandning av det klassiska kontoret och hemmakontoret, är det dags att ta hemmakontoret på allvar och utrusta det därefter.

23 april 2021
Arbetsplats

Rusta dig för effektiva distansmöten

Suddig bild och stökigt bakgrundsljud kan förstöra det bästa av möten. Som tur är finns det bra och prisvärd utrustning som på ett enkelt sätt förvandlar ditt skrivbord hemma, eller för den delen ditt stammishak, till en effektiv digital arbetsplats.

28 oktober 2020
Arbetsplats

5 smarta prylar för att jobba på distans

Här är en lista på saker som hjälper dig komma bort från det scenariot och istället jobba snabbare, mer ergonomiskt och bättre hemifrån.

26 mars 2020
Arbetsplats

8 smarta prylar för att jobba på distans

Många av oss behöver hålla viss kontakt med jobbet även under ledigheten – se till att du har förberett dig med prylarna som gör det smidigt att arbeta på distans.

9 juli 2019
Arbetsplats

Videomöten har aldrig varit enklare

Videosamtal är numera en del av de flestas vardag. Det har gått och blivit ett sätt att hålla kontakt när folk flyttar till andra sidan jorden, när man reser och inte minst ett sätt att hålla mer effektiva möten.

23 april 2019
Arbetsplats

Videokonferenser och hemmajobb utan strul

I dagens arbetsliv behöver vi kunna samarbeta smidigt även om vi inte sitter på samma ställe. Logitech vill se till att det fungerar problemfritt utan att det kostar för mycket.

12 november 2018