Lexmark

Det amerikanska företaget Lexmark grundades 1991 och har sedan dess försett världen med smarta skrivare och mjukvarulösningar för företag. Företagets fokus just nu ligger på laserskrivare så om du är ute efter en sådan bör du ta en titt på vad Lexmark kan erbjuda.

Multifunktionsskrivare

Lexmark har ett stort utbud av multifunktionsskrivare för både det stora och lilla kontoret. Alla skrivare du hittar här är extremt pålitliga och klarar av allt ditt företags anställda kan tänkas behöva.

Alla Lexmark multifunktionsskrivare

Laserskrivare

Söker du efter en enkel skrivare som passar på skrivbordet eller en större maskin som ska klara av att skriva ut dagarna i ända? I så fall har du kommit rätt för bland Lexmarks laserskrivare hittar du verkligen något för alla.

Alla Lexmark laserskrivare

Bläck och toner

Alla skrivare behöver till och från fyllas på med nytt bläck eller ny toner. Ibland kan det även vara så att du behöver byta trumma och därför hittar du här allt du kan tänkas behöva till din Lexmark-skrivare.

Alla Lexmark bläck och toner

På platsen service

Alla skrivare kräver då och då service för att ge dig bästa möjliga utskrifter. Därför är det en väldigt bra idé att köpa till ett serviceavtal med på platsen service för att hålla skrivaren i toppskick.

Alla Lexmark servicepaket

Lexmark

Grunden till Lexmark ligger i att IBM i början av 90-talet valde att sälja sin skrivaravdelning. Då köpte en investeringsfirma upp det hela och grundade just Lexmark för att ta vara på den enorma kunskap som IBM samlat på sig. Med den kunskapen i ryggen har Lexmark lyckats bli en av världens ledande tillverkare av skrivare och idag hittar man skrivare från Lexmark i över 170 länder.

Företaget har även på vägen valt att köpa flera olika företag för att bredda sin portfölj och ett område som Lexmark verkligen har satsat på är mjukvarulösningar för företag. Det innebär att Lexmark idag inte bara är ett skrivarföretag som sysslar med print av olika slag utan idag så hjälper Lexmark företag runt om i världen med allt från finans till automatisering.

Vad gäller skrivare så är det laserskrivare som gäller för Lexmark efter att företaget lade ned sin produktion av inkjet-skrivare 2012. Bland företagets skrivare så hittar man allt från enklare modeller till avancerade skrivare som passar större kontor. Vill du veta mer om vilka skrivare som kan passa bäst för ditt företag så tveka ej att höra av dig till våra experter.