Lenovo Solutions

Lenovo grundades ett väldigt bra årtal enligt oss, de grundades nämligen samma år som Dustin, 1984. Sedan dess har vi båda kämpat för att leverera bra teknik och kundupplevelser, vilket gör det självklart för oss att ha Lenovo som partner.

Nutanix

Lenovos hyperkonvergerade system med Nutanix.

Nutanix Distributed File System

Hyperkonvergerade system är en framväxande typ av förintegrerade och -testade system som kombinerar virtualiserad databehandling, direktansluten lagring och nätverkslagring i en och samma enhet. Systemen skalas enkelt och förutsägbart genom att man bara lägger till ytterligare servrar.

Lenovo kombinerar branschledande Nutanix hyperkonvergerade plattformsmjukvara med ultratillförlitliga, System x prestandaservrar. Dessa servrar ger den prestanda och tillförlitlighet som krävs för att stödja alla arbetsbelastningar. Nutanix erbjuder en smidig, lättskött plattform som förenklar daglig drift och administration av miljön.

Alla arbetsbelastningar, i alla skalor, inklusive:

  • Infrastruktur (caching, file/print, säkerhet, systemhantering)

  • Affärsprocesser (ERP, CRM, OLTP, ...)

  • Applikation-/mjukvaruutveckling och testning

  • Samarbete (e-post, SharePoint, …)

  • Big Data/beslutsstöd och analys

  • HPC, vetenskapliga tillämpningar

  • Virtual Desktop Infrastructure (VDI)

  • Branschspecifika applikationer (EMR, PACS, CAD/CAM)

  • Webbinfrastruktur

Läs mer »

Microsoft Storage Spaces Direct

Tillväxten av affärssystemsdefinierad lagring.

Storage Spaces Direct stack

Med den accelererande efterfrågan på enterpriselagring under de senaste åren, har Lenovo och Microsoft samarbetat för att utforma en mjukvarudefinierad lagringslösning som utnyttjar de avancerade funktionerna i Windows Server 2016, flexibiliteten i Lenovos rackserver System x3650 M5 och RackSwitch™ G8272.

Denna konfiguration ger en solid grund för kunder som vill konsolidera både lagring och datafunktioner på en och samma hårdvaruplattform eller för företag som vill ha åtskilda miljöer för lagring och databehandling. I båda fallen erbjuder denna lösning enastående prestanda, högtillgängligt skydd och enkel skalning med en tillväxtpotential som kan tillgodose föränderliga verksamhetsbehov.

När man diskuterar hög prestanda och delbara lagringspooler tänker många IT-proffs på dyra SAN-infrastrukturer. Tack vare utvecklingen av disklagring och servervirtualisering, liksom pågående framsteg inom kostnadseffektiv nätverksgenomströmning är det nu möjligt att leverera ett ekonomiskt, högredundant och högpresterande lagringssystem.

Läs mer »

Case study »

VMware VSAN

Conceptual design of a vCloud or vRealize Suite environment

VMware SDDC tillhandahåller all den programvara som behövs för att bygga upp en enterpriseinfrastruktur som är flexibel, lätthanterad och enkel att förändra för framtida behov. Genom att virtualisera, inte bara databehandlingen, utan också lagring och nätverk blir SDDC mindre beroende av fysisk hårdvara. Tillsammans med tillägg av policystyrd konfigurering och on demand-provisionering gör SDDC det enklare att hantera, bygga ut och uppgradera den underliggande infrastrukturen.

Lenovos lösning för VMware SDDC erbjuder företag en prisvärd och pålitlig branschledande molnlösning med interoperabilitet för hantering av alla virtualiserade arbetsbelastningar. Uppbyggd kring de senaste servrarna, lagringen och nätverksprodukterna i Lenovo System x, ger denna referensarkitektur VMware-dimensionering, implementering av bästa praxis och validerade konfigurationer för databehandling, administration, nätverk och lagring.

Läs mer »

Storage-lösningar som passar till din verksamhet

Kontakta oss