Lenovo recommends Windows 11 Pro for business

Satsa på det nya

Det enda som består är förändringen – utvecklas och väx med Lenovo. Företag världen över står inför nya utmaningar, idag mer än någonsin. Men dessa behöver inte bli en flaskhals för ert företag. Med rätt tekniklösningar kan de flesta små och medelstora företag hitta ett sätt att bli mer produktiva i den hybrida arbetsmiljön, samtidigt som man värnar säkerheten och fortsätter sin digitala omvandling.

Så här kan Lenovo hjälpa ert företag på tre grundläggande sätt.

Möjliggör flexibelt arbete

Era team arbetar nu var som helst. Lenovo utrustar era medarbetare för tillväxt så att de kan vara produktiva, samarbeta och värna sin digitala säkerhet.

Påskyndar den moderna arbetsplatsen

Oavsett om ni vill skala upp ert erbjudande eller ha koll på er IT var som helst med Windows 10 Pro, så har Lenovo integrerade lösningar som gör modern IT möjlig.

Säkerställer kontinuitet i verksamheten

Håll verksamheten igång oavsett var era team arbetar. Lenovo har de enheter och lösningar som krävs för att dramatiskt minska risker och driftstopp.

Utmaningarna med hybridarbete och hur man löser dem

Från hantering av datasäkerheten till att hjälpa medarbetarna att installera och optimera sina hemmakontor – de stora utmaningarna under pandemin krävde att vi reagerade beslutsamt och effektivt. Läs mer om hur 4 000 IT-chefer tacklade tre av de största utmaningarna under pandemin, och använd checklistan för att vidareutveckla er egen strategi för hybridarbetet.

Teknisk support 24/7

Är det viktigt för dig att känna trygghet till att om något händer ska du snabbt kunna få hjälp och support. Då är den här tjänsten optimal för dig. Lenovo Premier Support är som en intern IT avdelning som hjälper med maskin- och programvarurelaterade frågor och tillbehör. En heltäckande tjänsteportfölj som stöttar dina IT-produkter genom hela livscykeln.

Läs mer

ThinkShield – En säker dator i alla lägen

Att IT-säkerhet är viktigt har inte ungått någon. Det dyker upp hot hela tiden. När ett ställe är säkrat slår hackarna till någon annanstans. Datorerna har blivit sårbara hela vägen från tillverkning till kassering. ThinkShield är Lenovos portfölj av säker hårdvara, programvara och tjänster som ger omfattande och anpassningsbart end-to-end-skydd.


Läs mer

Klimatkompensera direkt vid köp

Med Lenovos klimatprogram, CO2 Offset Service, kan du kompensera för koldioxidutsläpp i samband med att du köper ny utrustning.


Syftet med programmet är att hjälpa dig som kund att enkelt ta ansvar utan att behöva investera så mycket tid.

Läs mer