Här har vi samlat artiklar om Lenovo.

Artiklar från tidigare Fokusveckor

Arbetsplats

Från tio minuter till tio sekunder

Statistik visar att majoriteten av alla videomöten som hålls blir försenade på grund av teknikstrul. Den genomsnittliga förseningen är 10 minuter och 40 sekunder. Den tiden tycker Lenovo att du ska använda till någonting bättre.

24 april 2019

Fokus

Arbetsstationens bästa tid är nu

Det har aldrig varit fördelaktigare att uppgradera till en ny Lenovo arbetsstation än just nu. Högre prestanda, bättre pålitlighet och lägre kostnader för drift och underhåll kortar ned utvecklingstiden för alla typer av projekt.

Fokus

Platta och laptop i ett

En ny ultratunn laptop från Lenovo fungerar även som surfplatta och har ett USB-C-uttag som öppnar för enklare laddning och överföring av data.

Fokus

Den nya mobila valfriheten

Det blir allt lättare att arbeta mobilt. Både infrastrukturen, applikationerna och de tekniska enheterna finns nu på plats för att vi ska kunna göra oss oberoende av platsen vi befinner oss på. Hur vi gör det blir alltmer upp till den enskilda användaren.

Fokus

Lenovo ser till helheten

Snarare än att satsa på att ta fram och marknadsföra vissa specifika produkter med stark hållbarhetsprofil, så har Lenovo valt att fokusera generellt på att företagets produkter ska tillverkas och fungera på ett hållbart sätt.

Fokus

Mesta möjliga mångsidighet

Variation är det som kännetecknar hur vi jobbar i dag. Då behövs utrustning som stödjer alla olika arbetssätt och låter användaren jobba effektivt oavsett om man är på språng, på kontorsplatsen eller sitter i möte.