Konftel

Sedan starten 1988 har Konftel hjälpt företag och organisationer över hela världen att mötas på distans. Med deras konferenslösningar med ljud- och videokvalitet i världsklass samarbetar du både effektivt och miljövänligt i alltifrån hemmakontor till större mötesrum. Konftels produkter har blivit flerfaldigt belönade för användarvänlighet, kvalitet och design.

personer i ett konferensrum som använder Konftels hybridlösning

En prisvärd videolösning

Konftel C50800 Hybrid är premiumpaketet för video i medelstora till riktigt stora mötesrum, som ger enastående kvalitet på både ljud och bild. Här får PTZ-kameran Konftel Cam50 sällskap av konferenstelefonen Konftel 800 och Konftel OCC Hub för One Cable Connection.

Frost & Sullivan har uppmärksammat Konftel C50800 Hybrid med en Product Leadership Award. Det ansedda anaylsbolaget tycker att videolösningen är den mest prisvärda som finns på marknaden.

En användare som tagit med sig samarbetstjänsten på sin laptop

Videopaket för BYOM

Det spelar ingen roll vilket samarbetsverktyg du föredrar, Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet eller något annat, Konftels videopaket ger enkel anslutning till ljud, kamera och skärm i konferensrummet.Ta med dig mötet på valfri laptop som kan anslutas via USB, plugga in och kör igång. Vi kallar det BYOM (Bring Your Own Meeting).


Läs mer »
En dator som visar ett gruppsamtal

Kameror och högtalartelefoner

Konftels konferenskameror och högtalartelefoner håller världsklass och med det breda sortimentet finns något för alla mötesstorlekar och behov. Alltifrån hemmakontor till riktigt stora konferensrum. USB-anslutna produkter ger stor frihet och flexibilitet. Om du inte vill låsa upp laptopen eller saknar en rums-PC, kika på någon av våra SIP-baserade allt i ett-produkter.


Läs mer »

Lär känna Konftel

Konftel är ledande inom produkter för samarbetslösningar. Ända sedan 1988 har Konftels mission varit att hjälpa människor runt om i världen att genomföra möten, oavsett avstånd. Av erfarenhet vet de att distanssamarbete är ett effektivt sätt att spara tid och pengar samtidigt som det bidrar till en bättre miljö. Perfekt ljud och kristallklar videobild är avgörande för produktiva möten, det är därför Konftel alltid har den senaste tekniken i sina samarbetslösningar. onftels ljudteknik OmniSound® är inbyggd i alla Konftels konferensenheter. Produkterna säljs globalt under varumärket Konftel och deras huvudkontor ligger i Umeå.