konftellogo

Sedan starten 1988 har Konftel hjälpt företag och organisationer över hela världen att mötas på distans. Med deras konferenslösningar med ljud- och videokvalitet i världsklass samarbetar du både effektivt och miljövänligt i alltifrån hemmakontor till större mötesrum. Konftels produkter har blivit flerfaldigt belönade för användarvänlighet, kvalitet och design. Läs mer på konftel.com.

Bästsäljare

Videopaket för mötesrum

Det spelar ingen roll vilket samarbetsverktyg du föredrar, Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet eller något annat, Konftels videopaket ger enkel anslutning till ljud, kamera och skärm i konferensrummet. Ta med dig mötet på valfri laptop som kan anslutas via USB, plugga in och kör igång. Vi kallar det BYOM (Bring Your Own Meeting).

Nyhet!

En interaktiv guide som hjälper dig att hitta rätt videolösning Det kan vara en rejäl utmaning att hitta en videolösning som matchar just de specifika behov man har. Men nu finns en interaktiv guide som gör det superenkelt för dig att navigera bland olika typer av mötesrum för att se vilken typ av videolösning du ska välja.

Lösningar för skrivbordet

I dag är det fullt möjligt att ha professionell kvalitet i de personliga videomötena, oavsett om du befinner dig hemma eller på kontoret. Konftels kameror och högtalartelefoner för den personliga arbetsplatsen har kompakt design och storslagen prestanda. Du kommer att vara redo även för det där verkligt affärskritiska mötet och lita på att du når fram i dialogen.

Klimatneutrala videolösningar

Konftel är certifierat enligt standarden för Climate Neutral. Det innebär att vi kompenserar för alla våra utsläpp av växthusgaser och vidtar åtgärder för att ytterligare minska utsläppen. När du väljer en Konftel-produkt kan du ha ditt goda klimatsamvete i behåll samtidigt som du stöder din organisations växande behov av videosamarbete.