Dagens företag inom retail, hotell och restaurang behöver tekniklösningar som ger personalen kraftfulla verktyg och engagerar kunderna. Vi är glada att kunna presentera produktfamiljen HP Engage, som är utformad för att ge nöjdare kunder, inspirera lojaliteten och maximera intäktspotentialen.

HP Engage One

Retail med designtänk

Med säkerhet, hållbarhet och flexibilitet inbyggd i läcker design, uppfyller HP Engage One dina verksamhetskrav och markerar inledningen av en ny era inom retail. Finns nu i vitt eller svart.

Elegant. Modernt. Anpassningsbart.

Bygg den idealiska lösningen – oavsett om det är för kassan, interaktiv skyltning eller självbetjäning.

Elegant. Modernt. Anpassningsbart.

Bygg den idealiska lösningen för butiker eller hotell- och restaurangmiljöer med det smidiga, mångsidiga systemet HP Engage One och dess ekosystem av tillbehör, allt tillgängligt i ett urval färger.

Skydda data. Skydda kunderna.

Skydda varje transaktion med flera lager säkerhet som ger heltäckande skydd för alla data.

Hållbart. Kraftfullt. Framtidssäkert.

Detta eleganta kassasystem är speciellt utformad för att leva upp till de krav som miljöerna ställer i butiker, hotell och restauranger.

Kassa

Förbättra kassaupplevelsen med ett kraftfullt kassasystem som snabbt betjänar kunderna.

Självbetjäning

Erbjud kunderna bekvämligheten att kunna använda HP Engage One som en självbetjäningsterminal.

Interaktiv skyltning

Berika kundens upplevelse genom att visa upp dynamiskt, interaktivt innehåll som sortiment, produktinformation eller menyer.

Kontakta oss om du är intresserad av retail-lösningar

HP Engage Go

Kundinteraktion där den är som viktigast

Möjliggör transaktioner var kunderna än är med mångsidiga och vackra HP Engage Go, ett både traditionellt och mobilt kassasystem.

Smidig driftsättning

Flexibilitet för en mängd olika miljöer inom retail, hotell och restaurang.

Elegant design. Smidig rörlighet.

Leverera en optimerad upplevelse med en modern lösning som låter dig kolla lagerstatus i farten, göra registreringar och genomföra försäljningar.

Skydda kund- och affärsdata

Skydda systemet och kundinformationen med flera lager säkerhet.

Robust. Snabbt. Byggt för hållbarhet.

Uppnå maximal prestanda med robust design, snabb processor, och långlivsbatteri.

Räckvidd

Ta fram produktinformation och lagerstatus direkt för att kunna genomföra affären – oavsett om det är vid disken eller ute bland kunderna.

Premiumupplevelse

Skaffa ett flexibelt system som gör dig rörlig, så att du kan förflytta dig samtidigt som du lägger beställningar, delar ut lojalitetsbelöningar och mycket mer.

Enkelt utcheckning

Interagera med kunderna var du än är i butiken, så att du påskyndar försäljningsprocessen och ökar kundnöjdheten.

HP Engage Flex

Gör mer i butiken

Hantera smidigt affärerna från butiksgolvet till kontoret med HP Engage Flex Pro, vår stabila, säkra och högpresterande retail-plattform för en rad olika installationer.

Utformat för daglig drift

Skapa den lösning ditt företag behöver med flexibla alternativ och en uppsättning kringutrustning för retail.

Bygg den optimala lösningen

Konfigurera den perfekta lösningen med flexibla anslutningsmöjligheter, grafik, nätverk och tillbehörsalternativ.

Ta hand om och utveckla affärerna

Tackla all utmaningar i verksamheten med en 8th Gen Intel® processor4 och Intel® Optane™ memory6 och anpassa kapaciteten med tillval för lagring.

Säkert, hanterbart, tillförlitligt - och körklart

Minska kostnaderna och krånglet med att hantera dina tillgångar med innovativa, integrerade, proaktiva säkerhets- och administrationsfunktioner.

Kassa

Förbättra kassaupplevelsen med ett kraftfullt kassasystem som snabbt betjänar kunderna.

Videoövervakning

Installera en övervakningslösning som kan lagra data med ett system som passar in i små utrymmen och har en livscykel som ligger i linje med den kompletta lösningen.

Kontroll och administration i butiken

Få högpresterande datorer som hänger med i affärerna. Snabba upp den dagliga driften med lager- och transaktionshantering.

"Prowess in computing, network security, and purpose-driven design." "Impressive security" and "sleek form factor"


Retailer Reseller News, 31 juli, 2017

"HP revolutionizes retail experience with POS System"


Business Standard, 3 augusti, 2017

Säkert på insidan och utsidan

Få extra skydd med automatiska uppdateringar och säkerhetskontroller från HP Sure Start Gen49, HP BIOsPHERE Gen410, Device Guard3 och Credential Guard.

Välbekant, pålitligt operativsystem

Håll fast vid ett välbekant operativsystem. Dra fördel av Windows funktioner som stöder sömlös integration med din befintliga infrastruktur.

Byggt för vardagskrav

HP Engage-enheterna är optimerade för retail-krav. De är utformade för att klara militärstandarden MIL-STD 810G7 med robust chassi i aluminium eller stål.

Optimera lokalerna med stilkänsla

Ännu mer avancerat med komponenter och kompletterande tillbehör

2D-streckkodsläsare

USB-termoskrivare

Butiksfodral

Kundservice i toppklass

Leverera smidig och enhetlig service i enlighet med kundernas förväntningar med HP:s butikslösningar som kombinerar den kraft och prestanda du behöver för att ge förstklassig service, bygga kundlojalitet och utveckla affärerna.

Intel, Intels logotype, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag i USA och/eller andra länder.

1. Tillvalsfunktioner som säljs separat eller som tilläggsfunktioner.
2. Säljs separat eller som konfigurerbara tilläggsfunktioner.
3. Microsoft Device Guard och Credential Guard finns med Windows 10 IoT Enterprise 2016 som levereras från HP eller till kunder med volymlicens för Windows 10 Enterprise. Microsoft Device Guard och Credential Guard är inte tillgängliga med Windows 10 Pro. Installation av Windows 10 Enterprise och Microsoft Device Guard och Credential Guard är tillgänglig via HP Configuration & Deployment Services.
4. Multi-Core är utformad för att förbättra prestandan hos vissa mjukvaruprodukter. Inte alla kunder eller programvaror kan med nödvändighet dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på applikationens arbetsbelastning samt dina konfigurationer av program- och maskinvara. Intels numrering, branding och eller namngivning utgör inte ett mått på högre prestanda.
5. Laddar upp batteriet till 50 % inom 30 minuter när systemet är avstängt eller i viloläge. Strömadapter med en kapacitet på minst 65 watt krävs. Sedan laddningen uppnått 50 % kapacitet, återtas normal laddning. Laddningstiden kan variera +/- 10 % på grund av systemtolerans.


6. Det accelererade Intel® Optane™-minnessystemet ersätter inte eller ökar mängden DRAM i systemet och kräver konfiguration med en tillvald Intel® Core™ i (5 eller 7)+ processor.
7. MIL-STD-testning pågår och är inte avsedd att visa lämplighet för kontrakt med USA:s försvarsdepartement eller för militärt bruk. Testresultaten är ingen garanti för framtida prestanda under dessa testförhållanden. Oavsiktlig skada kräver HP Accidental Damage Protection Care Pack som tillval.
8. HP Total Test Process är ingen garanti för framtida prestanda under dessa testförhållanden. Oavsiktlig skada kräver HP Accidental Damage Protection Care Pack som tillval.
9. HP Sure Start Gen4 finns på HP Engage Go Convertible som är utrustad med 7:e generationens Intel®-processorer.
10. HP BIOSphere Gen4 finns på HP Engage Go Convertible som är utrustad med 7:e generationens Intel®-processorer.
11. Finns för HP Engage Go