Här har vi samlat artiklar om HP.

Äldre artiklar:

Fokus

Tillgång är viktigare än ägande

Nu skiftar fokus från att äga hårdvaran skrivare till att ha tillgång till tjänsten utskrift. Det ställer nya krav på HP, men ger också nya möjligheter till både affärsmässiga och miljömässiga vinster.

Fokus

Enkelhet, säkerhet och bredd från HP

Kostnaden för att skriva ut i storformat är så låg att det snabbt betalar sig att göra det själv även vid mindre volymer. HP har stor produktbredd och möter upp behov i tiden som säkerhet, mobilitet och digitalisering.

Fokus

Utrustningen utvecklas med arbetsmetoderna

Världen förändras med våldsam fart. Förändringen drivs av megatrender som urbanisering, förändrad befolkningsstruktur, hyperglobalisering och nya innovationer. Framtidens arbete är inte bundet till tid och rum, geografisk plats eller tidszon.

Fokus

Universell dockning, en viktig pusselbit

För att jobba produktivt och ergonomiskt behövs ofta större bildskärm, tangentbord och mus. Samtidigt ska man i dagens aktivitetsbaserade kontor utan fasta platser kunna docka sin enhet var som helst. Det blir nu och framöver möjligt med USB-C-tekniken.

Fokus

Tänk på framtiden redan nu

När det är dags att byta ut datorerna på företaget är det lätt att bara leta ersättare till sina befintliga enheter, fast med lite bättre prestanda. Anna Josefson, produktchef för bärbara datorer på HP, rekommenderar att lyfta blicken lite mer än så.

Fokus

HP letar alternativ till svartlistade kemikalier

När HP jobbar med hållbarhet har de fokus på allt från de minsta beståndsdelarna i datorn till globala projekt som gör teknik tillgänglig för fler.

Fokus

Rusta er för det moderna kontorsarbetet

Hur vi jobbar förändras snabbt. Det medför nya krav på design, säkerhet och lösningar för samarbete. Finns inte allt på plats riskeras effektivitetsvinster att gå om intet, bristfällig informationssäkerhet och låg attraktivitet som arbetsgivare.

Fokus

Så ser framtidens kontor ut

Lätta, bärbara datorer som kopplas till stora, svängda datorskärmar, utan sladdhärvor. På framtidens kontor arbetar vi rörligt och välordnat.

Fokus

Workstation i miniformat frigör skrivbordsyta

När HP:s produktutvecklare satte sig vid arbetsbordet var ambitionen att skapa en workstation som frigjorde skrivbordsyta och samtidigt hade prestandan att köra CAD-program. Resultatet blev en arbetsstation i litet format som går att koppla till sex fristående skärmar och passar allt från arkitektkontor till finans- och försäkringsbranschen.

Fokus

Tillskott i printfamiljen

HP storsatsar på print och lanserar 15 nya skrivare i början av sommaren. Bland de nya tillskotten finns bland annat fyra helt nya bläckskrivare i den energieffektiva PageWide-serien.

Fokus

Tre upplevelser i en

Stationär, bärbar eller telefon? Med nya Elite X3 behöver du inte välja. För första gången kan du få kraften från en dator i din hand.