En storslagen lösning för mindre företag

Instant On är Arubas nya accesspunkter, utformade för att möta såväl nuvarande som framtida behov hos företag med upptill 100 anställda. Instant On-familjen bygger vidare på Arubas långa erfarenhet av företagsnätverk och bjuder på snabbt, pålitligt och säkert Wi-Fi.

De prisvärda accesspunkterna är framtagna för företag som vill ha kapacitet att växa och levererar exceptionell trådlös anslutning som både är enkel att installera och administrera.

Med 1 års garanti och inga dolda avgifter kan du känna dig trygg med att välja Instant On. Telefonstöd är gratis i 90 dagar och chattstöd gratis hela första året. Kom igång redan idag.

  • Enkelt att installera och administrera.
  • Inbyggd säkerhet
  • Kostnadseffektivt

Aruba

Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, är en ledande leverantör av säkra, intelligenta nätverk som följer med tiden och som gör det möjligt för kunderna att leverera fantastiska digitala upplevelser inom mobilitet, IoT och molnlösningar. Vi ändrar på de traditionella reglerna inom nätverk för att göra det enkelt för IT och organisationer att överbrygga de fysiska och digitala världarna vid kanten, the Edge.