Capture + share your world

GoPros historia börjar med att grundaren Nick Woodman år 2002 tänkte spela in en surfing-film. Han insåg då att den utrustning som krävdes för att filma de häftiga vinklarna var på tok för dyr för en amatör som honom. Därför började han skrapa ihop pengar för att utveckla sin egen kamera och två år sedan gick drömmen i uppfyllelse när han sålde sin första kamera.

MAX

Tre kameror i en. Klassiska HERO-funktioner. Sfärisk förmåga. Perfekt för videobloggande. Gör plats för MAX, den mest kreativa GoPro-modellen någonsin. Ta traditionella GoPro-videor och -foton med oslagbar stabilisering, eller fota allt i 360 grader runt omkring dig och skapa professionella videobloggar. Ta panoramabilder utan att behöva panorera – det är bara att sikta och klicka. Välj ett digitalt objektiv så att du kan skapa bilder precis som du föreställt dig dem. Med sex inbyggda mikrofoner får du omslutande 360-gradersljud som är vårt bästa ljud någonsin.

HERO8 Black

Det här är HERO8 Black – den mest mångsidiga, skaktåliga HERO-kameran hittills. Den smidiga designen gör att kameran ryms bättre i fickan, och tack vare ett inbyggt, vikbart ställ tar det bara några sekunder att byta fäste.

Smidigare design

Den nya formen passar bättre i fickan, och det vikbara stället på undersidan gör att du snabbt kan byta fäste. Det är också enklare att byta batterier med den nya sidoluckan, och linsen är nu dubbelt så stöttålig.1

HERO8 Black-moduler

Vloggare, professionella filmskapare och blivande kreatörer kan göra mer än de kunnat drömma om tack vare snabbanvända tillbehör som blixtar, mikrofoner, LCD-skärmar och mycket annat.

HyperSmooth 2.0

Ännu mer stabilt. Nu har HERO8 Black tre stabiliseringsnivåer – På, Hög och Boost – så att du kan välja den som passar bäst för din aktivitet.

TimeWarp 2.0

Spela in superstabiliserade intervallvideor medan du förflyttar dig under en tagning. Nu justerar även TimeWarp automatiskt hastigheten dynamiskt utifrån rörelse, motivigenkänning och ljusförhållanden.

LiveBurst

Spela in 1,5 sekund före och efter bilden, så att du kan välja den bästa enskilda bildrutan och få det perfekta fotot – eller en superhäftig video som du kan dela.

Hero 7 Black

Otroligt jämn bild av gimbal-liknande kvalitet. Kraftfulla Smart-capture-funktioner för förstklassiga, ljusstarka foton helt automatiskt. Robust och vattentät utan något extra hölje. Det här är HERO7 Black – den mest avancerade GoPro-kameran någonsin.

HyperSmooth-videostabilisering

Du får gimbal-liknande stabilisering, utan att behöva använda gimbal. HERO7 Black förutsäger dina rörelser och korrigerar för kameraskakningar så att filmerna blir otroligt jämna.

Tålig + vattentät

Dela upplevelser som du inte kan fånga på bild med en mobil. HERO7 Black är robust, vattentät utan hölje ned till 10 m och redo för äventyr.

Röststyrning

Upplev ögonblicket. Använd röststyrning för HERO7 Black och ha händerna fria, med röstkommandon som ”GoPro, take a photo” och ”GoPro, start recording”.

SuperPhoto

Ta bästa möjliga foton helt automatiskt. Med SuperPhoto i HERO7 Black optimeras bilderna genom intelligent användning av HDR, lokal nyansmappning och brusreducering.

Streaming

Dela dina upplevelser i realtid på Facebook Live med videostreaming. Du kan spara dina streamade videor på ett SD-kort med hög upplösning.

TimeWarp 2.0

Spela in superstabiliserade intervallvideor medan du förflyttar dig under en tagning. Nu justerar även TimeWarp automatiskt hastigheten dynamiskt utifrån rörelse, motivigenkänning och ljusförhållanden.

Hero 7 Silver

HERO7 Silver får vartenda ögonblick att se fantastiskt ut, tack vare jämn 4K-video och levande WDR-foton. Den är robust och vattentät så att du kan med den överallt. Den intuitiva pekskärmen gör det dessutom enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret.

Video i 4K 30 b/s

Spela in 4K-video som är lika fantastisk som själva upplevelsen. Du kan också spela in videor med tidsfördröjning och förvandla längre händelser till korta, delningsbara ögonblick.

Tålig + vattentät

Dela upplevelser som du inte kan fånga på bild med en mobil. HERO7 Silver är robust, vattentät utan hölje ned till 10 m och redo för äventyr.

Intuitiv pekskärm

Kamerans pekskärm och lättanvända lägen gör det enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret. Det är bara att svepa och trycka.

Stillbilder på 10 MP med WDR

Med HERO7 Silver får du vackra, levande foton på 10 MP – även med starkt ljus och skuggor i samma bild. I serietagningsläget kan du ta hela 15 bilder på en sekund.

Videostabilisering

Säg adios till skakiga filmer. Med HERO7 Silver får du jämn och stadig video, oavsett om du åker skidor, snorklar eller leker med hunden.

Hero 7 White

HERO7 White är den perfekta följeslagaren på alla slags äventyr. Den är tålig, liten och helt vattentät. Den intuitiva pekskärmen gör det lätt att ta snygga bilder. Dessutom flyttas dina foton och videor direkt till GoPro-appen så att du enkelt kan dela dem. 1

Tålig + vattentät

Dela upplevelser som du inte kan fånga på bild med en mobil. HERO7 White är robust, vattentät utan hölje ned till 10 m och redo för äventyr.

Intuitiv pekskärm

Kamerans pekskärm och lättanvända lägen gör det enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret. Det är bara att svepa och trycka.

Video i full HD

Med HERO7 White kan du spela in riktigt snygga videor i full HD. Du kan också spela in unika videor med tidsfördröjning och förvandla längre händelser till korta, delningsbara ögonblick.

Stillbilder på 10 MP

Med HERO7 White kan du ta förstklassiga foton på 10 MP. I serietagningsläget kan du dessutom ta hela 15 bilder på en sekund, så du inte missar ett enda ögonblick.

Videostabilisering

Säg adios till skakiga filmer. Med HERO7 White får du jämn och stadig video, oavsett om du åker skidor, snorklar eller leker med hunden.

1 Kameran måste anslutas till GoPro-appen för automatisk överföring. Videor, videoklipp med tidsfördröjning och enstaka foton överförs automatiskt. Foton i en serietagning kan överföras manuellt.

Bär det. Montera det. Älskar det.

Spara livshändelser på ett helt nytt sätt med GoPros 30+ fästen och tillbehör. 3-Way, Remo och mycket mer.

Alla fästen och tillbehör

Fästen och tillbehör till GoPro

För GoPro så är själva kameran bara en liten del av helheten. Det som har gjort GoPro-systemet så pass populärt är den stora mängd tillbehör och fästen som du hittar här. Dessa låter dig nämligen använda din kamera på alla sätt du kan tänka dig och några till.

Handla utifrån aktivitet
I luften, i spåret, på vatten eller under, oavsett var, så har dessa kamerapaket de fästen och tillbehör du behöver för att utöva och filma dina favoritsysselsättningar.

Your first GoPro?

Everything for vacation

Hiking

Skiing-Snowboarding

Surf

Cycling-MTB

Family

Motorsport

GoPro Apps

Från att ta bilder till att skapa videor och njuta av dem med vänner - våra appar gör det enkelt.

Quik™

Fantastisk redigering gjort enkelt.

Skapa vackra videor med några få tryck. Redigering har aldrig gått så snabbt - och varit så roligt.

  • Analysera dina foton och videoklipp för att hitta perfekta klippen.
  • Lägg till övergångar och effekter, synkronisera allt till takten av musiken.
  • Anpassa din berättelse med text, filter, musik och mer.

GoPro

GoPros historia börjar med att grundaren Nick Woodman år 2002 tänkte spela in en surfing-film. Han insåg då att den utrustning som krävdes för att filma de häftiga vinklarna var på tok för dyr för en amatör som honom. Därför började han skrapa ihop pengar för att utveckla sin egen kamera och två år sedan gick drömmen i uppfyllelse när han sålde sin första kamera.

2004 var digitalkameror inte speciellt vanliga och de var fortfarande väldigt dyra så den första GoPro-kameran var faktiskt en analog kamera. Den första digitala GoPro-kameran kom 2006 och det är då den börjar likna var vi är vana att se idag. Sedan dess har GoPro producerat mängder av olika modeller där företagets GoPro Hero-serie går i bräschen

GoPro var det företag som skapade hela actionkamera-branschen och trots att det ständigt dyker upp nya spelare så fortsätter GoPro att vara i toppen. Något som inte är så konstigt med tanke på den extremt långa erfarenheten samt att företaget fortfarande drivs av de människor som även är målgruppen för produkten. GoPro har inte heller stannat där, utan på senare år har GoPro även gett sig in på drönarmarknaden och företaget arbetar ständigt med att ta fram nya produkter för att göra det enkelt för filmare att förverkliga sina visioner.