Capture + share your world

GoPros historia börjar med att grundaren Nick Woodman år 2002 tänkte spela in en surfing-film. Han insåg då att den utrustning som krävdes för att filma de häftiga vinklarna var på tok för dyr för en amatör som honom. Därför började han skrapa ihop pengar för att utveckla sin egen kamera och två år sedan gick drömmen i uppfyllelse när han sålde sin första kamera.

Hero 7 Silver

HERO7 Silver får vartenda ögonblick att se fantastiskt ut, tack vare jämn 4K-video och levande WDR-foton. Den är robust och vattentät så att du kan med den överallt. Den intuitiva pekskärmen gör det dessutom enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret.

Video i 4K 30 b/s

Spela in 4K-video som är lika fantastisk som själva upplevelsen. Du kan också spela in videor med tidsfördröjning och förvandla längre händelser till korta, delningsbara ögonblick.

Tålig + vattentät

Dela upplevelser som du inte kan fånga på bild med en mobil. HERO7 Silver är robust, vattentät utan hölje ned till 10 m och redo för äventyr.

Intuitiv pekskärm

Kamerans pekskärm och lättanvända lägen gör det enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret. Det är bara att svepa och trycka.

Stillbilder på 10 MP med WDR

Med HERO7 Silver får du vackra, levande foton på 10 MP – även med starkt ljus och skuggor i samma bild. I serietagningsläget kan du ta hela 15 bilder på en sekund.

Videostabilisering

Säg adios till skakiga filmer. Med HERO7 Silver får du jämn och stadig video, oavsett om du åker skidor, snorklar eller leker med hunden.

2 599:- Exkl. moms
img
GoPro Hero7 Silver Svart
Det här är HERO7 Silver, den perfekta kameran för både stora och små äventyr. Den är tålig och vattentät, så det är bara att ge sig iväg.
 • Max. videoupplösning 3840 x 2160
 • Bildsensortyp CMOS
 • Färg Svart
55 kvar
175:- Exkl. moms
img
9 kvar

Hero 7 Black

Otroligt jämn bild av gimbal-liknande kvalitet. Kraftfulla Smart-capture-funktioner för förstklassiga, ljusstarka foton helt automatiskt. Robust och vattentät utan något extra hölje. Det här är HERO7 Black – den mest avancerade GoPro-kameran någonsin.

HyperSmooth-videostabilisering

Du får gimbal-liknande stabilisering, utan att behöva använda gimbal. HERO7 Black förutsäger dina rörelser och korrigerar för kameraskakningar så att filmerna blir otroligt jämna.

Tålig + vattentät

Dela upplevelser som du inte kan fånga på bild med en mobil. HERO7 Black är robust, vattentät utan hölje ned till 10 m och redo för äventyr.

Röststyrning

Upplev ögonblicket. Använd röststyrning för HERO7 Black och ha händerna fria, med röstkommandon som ”GoPro, take a photo” och ”GoPro, start recording”.

SuperPhoto

Ta bästa möjliga foton helt automatiskt. Med SuperPhoto i HERO7 Black optimeras bilderna genom intelligent användning av HDR, lokal nyansmappning och brusreducering.

Streaming

Dela dina upplevelser i realtid på Facebook Live med videostreaming. Du kan spara dina streamade videor på ett SD-kort med hög upplösning.

Rekommenderad 3 399:- Exkl. moms
img
GoPro Hero7 Black + Battery + MicroSDXC 64 GB Svart
Paket med extra batteri och 64 GB MicroSD.
 • Max. videoupplösning 3840 x 2160
 • Bildsensortyp CMOS
 • HDR-läge HDR filmläge
 • Färg Svart
-13% 2 879:- Ord. pris 3 299 kr Exkl. moms
img
GoPro Hero7 Black Svart
Extremt stabila filmsekvenser. Kraftfulla Smart-capture-funktioner. Robust och vattentät utan något extra hölje. Det här är HERO7 Black
 • Max. videoupplösning 3840 x 2160
 • Bildsensortyp CMOS
 • HDR-läge HDR filmläge
 • Färg Svart
+100 kvar
545:- Exkl. moms
img
GoPro Dual Battery Charger + Battery HERO7 Black/HERO6 Black/HERO5 Black/HERO (2018)
Smidig laddning av två GoPro-batterier samtidigt. Paket med batteriladdare och extra batteri
31 kvar
395:- Exkl. moms
img
GoPro Super Suit + Dive Housing For HERO7 Black / HERO6 / HERO5 Black
Det ultimata skyddet vid extrema utomhusaktiviteter och dykning på djupt vatten

Hero 7 White

HERO7 White är den perfekta följeslagaren på alla slags äventyr. Den är tålig, liten och helt vattentät. Den intuitiva pekskärmen gör det lätt att ta snygga bilder. Dessutom flyttas dina foton och videor direkt till GoPro-appen så att du enkelt kan dela dem. 1

Tålig + vattentät

Dela upplevelser som du inte kan fånga på bild med en mobil. HERO7 White är robust, vattentät utan hölje ned till 10 m och redo för äventyr.

Intuitiv pekskärm

Kamerans pekskärm och lättanvända lägen gör det enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret. Det är bara att svepa och trycka.

Video i full HD

Med HERO7 White kan du spela in riktigt snygga videor i full HD. Du kan också spela in unika videor med tidsfördröjning och förvandla längre händelser till korta, delningsbara ögonblick.

Stillbilder på 10 MP

Med HERO7 White kan du ta förstklassiga foton på 10 MP. I serietagningsläget kan du dessutom ta hela 15 bilder på en sekund, så du inte missar ett enda ögonblick.

Videostabilisering

Säg adios till skakiga filmer. Med HERO7 White får du jämn och stadig video, oavsett om du åker skidor, snorklar eller leker med hunden.

1 Kameran måste anslutas till GoPro-appen för automatisk överföring. Videor, videoklipp med tidsfördröjning och enstaka foton överförs automatiskt. Foton i en serietagning kan överföras manuellt.

1 749:- Exkl. moms
img
GoPro Hero7 White Grå Svart
Det här är HERO7 White, den perfekta följeslagaren på alla slags äventyr. Den är tålig, liten och helt vattentät så att den kan följa med överallt. Den intuitiva pekskärmen gör det lätt att ta snygga bilder.
 • Max. videoupplösning 1920 x 1080, 2560 x 1440
 • Bildsensortyp CMOS
 • Färg Grå, Svart
37 kvar
175:- Exkl. moms
img
9 kvar
135:- Exkl. moms
img
GoPro Replacement Side Door Hero 7 White
Utbyteslucka för GoPro Hero7 Black
 • Tillverkare GoPro
3 kvar

Bär det. Montera det. Älskar det.

Spara livshändelser på ett helt nytt sätt med GoPros 30+ fästen och tillbehör. Karma, 3-Way, Remo, och mycket mer.

Alla fästen och tillbehör

Fästen och tillbehör till GoPro

För GoPro så är själva kameran bara en liten del av helheten. Det som har gjort GoPro-systemet så pass populärt är den stora mängd tillbehör och fästen som du hittar här. Dessa låter dig nämligen använda din kamera på alla sätt du kan tänka dig och några till.

-24% 799:- Ord. pris 1 049 kr Exkl. moms
img
Feiyutech G5 gimbal till Gopro kamera
Liten och smidig gimbal som ger dig stabila klipp med t.ex. GoPro -kameror
 • Tillverkare Feiyu Electronic Technology
69 kvar
445:- Exkl. moms
img
GoPro Go Pro Jaws
Montera din GoPro på alla möjliga ställen för rätt vinkel med enkelhet
21 kvar
-28% 289:- Ord. pris 399 kr Exkl. moms
img
Pro-Mounts Battery/Charger Kit GoPro Hero 5 / 6 / 7 Black
Paket med 2 st batterier för GoPro Hero 5 / Hero 6 Black / Hero 7 Black, laddare för vanligt elluttag samt adapterkabel för 12V-uttag i bilen.
87 kvar
345:- Exkl. moms
img
GoPro Go Pro Suction Cup
Fäst din GoPro kamera med denna kraftfulla sugpropp på bilar, båtar, motorcyklar m.m

Handla utifrån aktivitet
I luften, i spåret, på vatten eller under, oavsett var, så har dessa kamerapaket de fästen och tillbehör du behöver för att utöva och filma dina favoritsysselsättningar.

Your first GoPro?

Everything for vacation

Hiking

Skiing-Snowboarding

Surf

Cycling-MTB

Family

Motorsport

GoPro Apps

Från att ta bilder till att skapa videor och njuta av dem med vänner - våra appar gör det enkelt.

Dyk in i QuikStories.

Ladda ner GoPro-appen och kom igång.

Quik™

Fantastisk redigering gjort enkelt.

Skapa vackra videor med några få tryck. Redigering har aldrig gått så snabbt - och varit så roligt.

 • Analysera dina foton och videoklipp för att hitta perfekta klippen.
 • Lägg till övergångar och effekter, synkronisera allt till takten av musiken.
 • Anpassa din berättelse med text, filter, musik och mer.

GoPro

GoPros historia börjar med att grundaren Nick Woodman år 2002 tänkte spela in en surfing-film. Han insåg då att den utrustning som krävdes för att filma de häftiga vinklarna var på tok för dyr för en amatör som honom. Därför började han skrapa ihop pengar för att utveckla sin egen kamera och två år sedan gick drömmen i uppfyllelse när han sålde sin första kamera.

2004 var digitalkameror inte speciellt vanliga och de var fortfarande väldigt dyra så den första GoPro-kameran var faktiskt en analog kamera. Den första digitala GoPro-kameran kom 2006 och det är då den börjar likna var vi är vana att se idag. Sedan dess har GoPro producerat mängder av olika modeller där företagets GoPro Hero-serie går i bräschen

GoPro var det företag som skapade hela actionkamera-branschen och trots att det ständigt dyker upp nya spelare så fortsätter GoPro att vara i toppen. Något som inte är så konstigt med tanke på den extremt långa erfarenheten samt att företaget fortfarande drivs av de människor som även är målgruppen för produkten. GoPro har inte heller stannat där, utan på senare år har GoPro även gett sig in på drönarmarknaden och företaget arbetar ständigt med att ta fram nya produkter för att göra det enkelt för filmare att förverkliga sina visioner.