Det nya namnet från laptopexperterna

Träffa dynabook - ett nytt varumärke som tar sin utgångspunkt i Toshibas bästa businesslaptops. Ultramobila enheter för varje behov. In i dynabook tar vi med oss 30 års erfarenhet och expertis.

Med kvalitet, pålitlighet, säkerhet och innovation i ryggraden kan vi utvecklas ännu snabbare. Och med vår teknologi vid din sida kan du utvecklas lika snabbt. På dynabook brinner vi för att förse företag och deras anställda med innovativa mobila enheter som ser till att de kan få ut det mesta av sina arbetsdagar. Elegant konstruerade laptops som tillgodoser dina affärsbehov.

Bygger en bättre framtid för affärer

IT utvecklas ständigt och dynabook-ingenjörer ligger i framkant av utvecklingen. De tillämpar den senaste tekniken på nya lösningar för olika typer av företag, inom alla tänkbara branscher. Med nya idéer för alltifrån datorer till IoT-enheter är vårt mål att driva på våra kunders digitala omvandling.

Portégé – X30L

Introducing the world's lightest 13,3" laptop: Portégé – X30L-G: lighter than a dragonfly.

Portégé – Bäst inom mobil arbetsplats

Lätt vikt i stark design. Våra mest exklusiva modeller. Unikt utvecklade för-, och testade under de mest extrema förhållanden för att ge användaren en komfortabel trygghet och maxa driftsäkerheten. Allt detta i en slimmad, ultralätt och stilren design – vi kallar det Elegant Ingenjörskonst.

Tecra - Byggda för affärer

Byggd för affärsfolk. Trygg driftsäkerhet i trevliga chassin. Tunna, hållbara och utvecklade för oslagbar produktivitet, tillförlitlighet och säkerhet. H.A.L.T. (Highly Accelerated Life Test) garanterar att datorerna klarar av den moderna användaren som alltid är på språng.

Satellite Pro

Ett prisvärt steg in i framtiden. Välj ur ett brett utbud av tillförlitliga enheter, med skärmstorlekar från 13,3 till 15,6 tum. Med varje Satellite Pro-modell följer kraft, pålitlighet och lättanvända funktioner samt utformning för att klara alla situationer i arbetet.