Portégé – Bäst inom mobil arbetsplats

Ultramobila datorer på 13,3 "eller mindre med kraftfulla Intel® Core ™ vPro ™ -processorer. Lätta, effektiva och tillförlitliga nog för att du ska kunna slutföra vilken uppgift du än tar dig an. Oavsett var du befinner dig

Tecra - Byggda för affärer

14"- och 15,6"-skärmar och en mängd anslutningsmöjligheter ser till att du får saker gjorda. Våra Tecra-laptops ser till att du har allt du behöver och hjälper dig att arbeta mer effektivt.

Det nya namnet från laptopexperterna

Träffa dynabook - ett nytt varumärke som tar sin utgångspunkt i Toshibas bästa businesslaptops. Ultramobila enheter för varje behov. In i dynabook tar vi med oss 30 års erfarenhet och expertis.

Med kvalitet, pålitlighet, säkerhet och innovation i ryggraden kan vi utvecklas ännu snabbare. Och med vår teknologi vid din sida kan du utvecklas lika snabbt. På dynabook brinner vi för att förse företag och deras anställda med innovativa mobila enheter som ser till att de kan få ut det mesta av sina arbetsdagar. Elegant konstruerade laptops som tillgodoser dina affärsbehov.

Bygger en bättre framtid för affärer

IT utvecklas ständigt och dynabook-ingenjörer ligger i framkant av utvecklingen. De tillämpar den senaste tekniken på nya lösningar för olika typer av företag, inom alla tänkbara branscher. Med nya idéer för alltifrån datorer till IoT-enheter är vårt mål att driva på våra kunders digitala omvandling.