Från noll till maximal produktivitet

Starta, ladda och anslut snabbare än någonsin med Dell Latitude-serien i helt ny design. Med mindre, lättare design och förstklassiga material och funktioner kan du arbeta i högsta hastighet. Mats Mårtensson, produktchef på Dell, berättar mer.

Produktivitet i högsta hastighet

Kom igång med arbetet snabbare med nya Dell Latitude. Med fingeravtryckläsare inbyggd i strömknappen och Dell Express-inloggning loggar du in på ett ögonblick. Närhetssensorn väcker enheten när du är i närheten och låser den när du går därifrån.

ExpressConnect ansluter automatiskt till det bästa tillgängliga WiFi-nätverket för att ge dig en stabil uppkoppling med hög hastighet. Branschledande batteritid håller dig produktiv längre och med ExpressCharge kan batteriet laddas upp till 80 % på bara en timme.

Mindre, smartare design

Samtliga Dell Latitude-datorer och 2-i-1-enheter har fått en imponerande ny design som stjäl all uppmärksamhet. Med förstklassiga material som återvunnen kolfiber och aluminium får du både innovativ design och hållbarhet i en lättare ram. Med stora, klara skärmar och tunna ramar kan du fortfarande vara produktiv trots ett mindre format.

Intelligent, enhetlig hantering

Dell erbjuder flexibla, enkla och säkra lösningar som stöder driftsättning och hantering av alla IT-miljöer. Med integreringen mellan Dell Client Command Suite och VMware Workspace ONE kan du hantera fast programvara, operativsystem och program från en och samma konsol. Dessutom har Dells betrodda enheter inbyggda och tillvalsbara säkerhetslösningar och tjänster som skyddar din verksamhet och håller den konkurrenskraftig.

7000-serien | Starta upp och stick ut

Kom igång när du är på språng med den eleganta Latitude 7000-serien i ny design, med förstklassiga funktioner som Dell Express-inloggning, ExpressConnect och ExpressCharge. Finns i 13- och 14-tumsmodeller med löstagbara och konverterbara 2-i-1-alternativ.

5000-serien | Tar mindre plats, har mer kraft

Kom igång med arbetet snabbare och håll dig produktiv med den kraftfulla och skalbara Latitude 5000-serien med en ny design som gör den mindre och lättare än någonsin. Finns i 14- och 15-tumsmodeller och nu som konverterbar 2-i-1-dator.

Mats Mårtensson, produktchef på Dell, berättar mer

Arbetsplats
Nya Dell Latitude – skapad för den moderna användaren

Dells bärbara Latitude-familj för företagsmarknaden har fått en helt ny design och flera smarta funktioner, skapade med den moderna användaren i åtanke.

27 maj 2019

Dell och Dustin

Vad har Dell och Dustin gemensamt förutom att vi båda har namn som börjar på D? Jo, båda företagen grundades år 1984. Vi har även en lång historia tillsammans och Dustin är sedan länge Dells främsta partner i Sverige. Det är något vi är väldigt stolta över då Dell ständigt jobbar för att ta fram både högkvalitativ hårdvara samt smarta lösningar för företag och det är exakt vad vi vill erbjuda våra kunder. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer kring Dells lösningar och produkter. Dell har sedan starten 1984 byggt och sålt datorer, något som ger företaget mer än 30 års erfarenhet inom området. Under dessa år så har företaget tagit fram mängder av klassiska produkter och produktserier som än idag står sig starka på marknaden. Dell Latitude är namnet ni hittar på företagets professionella bärbara datorer och en annan av företagets mest klassiska modellserier är troligen Optiplex. Optiplex är stationära datorer riktade mot företag och det är en datorserie som hängt med i väldigt många år.

Dell Technologies

Dells historia börjar med två företag som delade en gemensam vision: att ge människor runt om i världen bättre tillgång till teknik. Den 7 september 2016 förenades Dell och EMC i vad som var den största sammanslagningen av teknikbolag i historien. Dell Technologies samlar sju ledande teknikbolag i ett företag med kraft att driva digital transformation och generera verkliga resultat varje dag för våra kunder. Genom Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream och VMware kan de stötta andra företag i deras digitala transformation. En transformation som omfattar säkerhet, applikationer, infrastruktur, klienter och medarbetare såväl som den digitala interaktionen med kunder varthelst de befinner sig. Människans framsteg är en resa och den digitala transformationen är en del av den. Oavsett hur långt du har kommit på din resa, är vi hedrade att få göra den tillsammans med dig.