D-Link

D-Link är en av världens ledande tillverkare av nätverksprodukter. Deras fokus ligger på nätverkslösningar för små och medelstora företag samt för privatpersoner. På den marknaden är de idag en av de största spelarna och dit har de kommit med smarta, prisvärda och stabila produkter. Vad du än kan tänkas behöva i nätverksväg så har troligen D-Link något för dig. Läs mer »

Trådlöst nätverk

I och med att allt fler enheter som exempelvis mobiler, surfplattor och andra smarta prylar ska vara uppkopplade så blir det allt viktigare med ett stabilt och säkert trådlöst nätverk. Tur är väl då att D-Link har allt du behöver för just det. Här hittar du allt från routrar till accesspunkter som hjälper dig styra upp ett bra trådlöst nätverk.

Switchar

Switchar är grunden till alla nätverk och självklart har därför D-Link en uppsjö av olika modeller för alla användningsområden. Här hittar du switchar till exempelvis datacentret, serverrummet och till det lilla kontoret. Är du osäker på vilken switch som passar dig kan du alltid ringa våra experter som gärna hjälper dig.

Automation

Vill du göra din butik eller ditt kontor lite smartare? I så fall har du kommit rätt. I denna kategori hittar du alla D-Links automation-produkter som låter dig övervaka och styra ditt kontor digitalt. Låt exempelvis lamporna tändas automatiskt när du gå innanför dörren och få varningar till din mobil om något rör sig på en tidpunkt då det bör vara tomt i lokalen.

D-Link

D-Link är ett Taiwanesiskt företag som grundades i mitten av 80-talet under namnet Datex Systems. Företagets första produkter var nätverkskort och D-Link gjorde snabbt en succé på den marknaden. För att ta sina produkter till nästa nivå så började D-Link 1989 att tillverka egna kontrollchip för Ethernet och detta bidrog ytterligare till D-Links succé. 1994 så bytte de namn till just D-Link och resten är som man brukar säga historia.

Nätverk i fokus

Ända sedan företaget grundades på 80-talet så har D-Link sysslat med nätverksprodukter och än idag så är det just nätverk som står i fokus för D-Link. Deras sortiment av produkter har utökats rejält men i grunden hittar vi fortfarande de produkter du behöver för att bygga ett stabilt och säkert nätverk på ditt företag. D-Link kan idag leverera både omanagerade och smarta switchar, accespunkter, nätverkskort samt routrar med mera. Är du i behov av att uppdatera ditt företags IT-infrastruktur så är det bara att fråga våra experter om de olika lösningar vi kan erbjuda med D-Links produkter som grund.

Utökat sortiment

Nätverksprodukter betyder ju dock inte bara switchar och routrar utan D-Link använder även sin långa erfarenhet och stora kunskap inom nätverk för att ta fram andra smarta produkter. D-Link är exempelvis väldigt stora när det kommer till videoövervakning där de producerar allt från kameror till videoservrar. D-Link producerar även KVM-produkter, NAS:ar samt enheter för mobila nätverk. På senare år så har de även satsat stort på automation med sin Mydlink-serie som erbjuder massor av smarta funktioner för kontoret eller hemmet.