Hitta den RollerMouse som passar dig

Try&Buy-konceptet erbjuder dig en unik möjlighet att hitta den RollerMouse som passar just dina behov. Om du aldrig tidigare har jobbat med en centrerad mus, eller kanske en äldre modell, kan det vara svårt att se skillnad mellan de olika modellerna och – bara utifrån en beskrivning online – veta vilken du skulle tycka bäst om. Därför erbjuder Contour Design nu Try&Buy-paketet som innehåller alla tre RollerMouse-modellerna: Red plus, Free3 och Pro3, samt vårt ergonomiska tangentbord: Balance Keyboard.

Låt paketet cirkulera

Låt produkterna cirkulera på arbetsplatsen så att alla får möjlighet att testa de olika modellerna och lära känna dem så att de kan välja rätt RollerMouse.

Hur gör jag?

För att få paketet och diskutera ett eventuellt besök på ditt företag behöver du bara fylla i ett kontaktformulär hos Contour Design. Därefter kontaktas du av Contour Design som kort beskriver innehållet i paketet och eventuellt bestämmer ett datum för ett besök vid ditt företag.

Kom ihåg att du inte förbinder dig till något, så tveka inte att fokusera mer på din ergonomiska arbetsställning och få en lite bättre vardag.

Beställ här