Cisco Partner logo

Artiklar om Cisco

Här har vi samlat artiklar från vår Kunskapsbank som handlar om Cisco.

Infrastruktur

Arvid Nordquist om valet av Network as a Service

Hur kan rätt nätverkslösning skapa en mer innovativ IT-säkerhet? Det svarar representanter från Arvid Nordquist, Cisco och Dustin på i det här seminariet.

21 januari 2022
Infrastruktur

Så fick Actic nöjdare kunder med rätt nätverkslösning

Se intervjun med Actics CIO där han berättar hur deras bad- och gymanläggningar blivit mer interaktiva med rätt nätverkslösning.

11 januari 2022
Kundcase

Så minskade Oslo-lagret avbrottstiden med 30–40 procent

Sørensen og Balchen kämpade med föråldrad IT-infrastruktur. Avbrottstiden kostar omkring en kvarts miljon norska kronor i timme, men nu har den minskats med 30–40 procent.

5 mars 2020
Infrastruktur

Det bästa från två världar

Med Meraki Go vill Cisco Meraki ge småföretagare en enkel och lättanvänd nätverkslösning utan att kompromissa med säkerheten.

10 december 2018
Arbetsplats

Jobba bättre tillsammans

Med sin Webex-plattform vill Cisco göra det enklare att hålla effektiva och produktiva möten, oavsett om deltagarna befinner sig i ett fysiskt mötesrum eller om de deltar virtuellt.

12 november 2018
Kundcase

Trådlöst nätverk för robotar över hela världen

Universal Robots producerar robotar för alla möjliga ändamål och har de senaste åren haft stora fram­gångar. Lars Filstrup, Group IT Manager på Universal Robots, berättar hur de har uppgraderat företagets nätverks­lösning.

22 maj 2018
Kundcase

Nytt nätverk ger en mer effektiv vardag

Alla anställda på MM Composite i Danmark delar nu nätverk och har fått högre säkerhet – till och med avdelningen i USA styrs numera från Fyn.

16 juni 2017
IT-säkerhet

Tjänsten som skyddar dig från skadlig kod – med hjälp av AI

Avancerade näthot ställer högre krav på cybersäkerheten. Ciscos proaktiva tjänst Umbrella skyddar effektivt mot skadlig kod.

11 maj 2017
Infrastruktur

Dustin blir Cisco guldpartner

Dustin Sverige har blivit Cisco Gold Certified Partner och stärker därmed sin position på marknaden för avancerade tjänster och lösningar.

30 maj 2016
Infrastruktur

De hetaste trenderna inom nätverk just nu

För den som vill uppgradera sina lokala nätverk finns mycket på gång oavsett om näten är trådade eller trådlösa och om de ska bära data eller lagringstrafik.

22 mars 2016
Kundcase

Så fick Outnorth koll på sin IT-infrastruktur

Efter flytten behövde friluftsbutiken Outnorth en ny IT-infrastruktur. Så här löste de sina IT-bekymmer.

1 november 2014
Infrastruktur

Så får du fler att gilla ditt företag

Cisco Merakis trådlösa nätverk har en smart Facebook-integration. Mobility Motors nya bilhall i Sätra använder detta för att stärka kundrelationen.

1 november 2014