Cisco

Cisco Inc., grundat 1984, är ett amerikanskt multinationellt teknikföretag med huvudkontor i San Jose, Kalifornien. Företaget hjälper andra verksamheter att ta till sig morgondagens möjligheter genom att bevisa att de mest oväntade saker kan hända när man kopplar upp det som tidigare inte har varit uppkopplat. Läs mer »

Företagsnätverk

Ciscos Digital Architecture är en integration av Ciscos produkter med en programvarudriven metod, designad för digitala verksamheter. Ciscos Digital Architecture-teknik möjliggör en betydligt enklare och snabbare tillgång till digitala applikationer, data och information, minskar riskerna genom inbyggd teknik och skapar ett nätverk som är anpassat till dagens digitala krav. Cisco erbjuder ett brett sortiment av switchar, accesspunkter, routrar med mera som passar alla bolagsstorlekar.

Säkerhet

Ciscos säkerhetslösningar hjälper er att skapa en stark säkerhetsbas med effektiva, integrerade och skalbara lösningar som skyddar ert nätverk före, under och efter en attack. Ciscos säkerhetslösningar minskar riskerna och minskar komplexiteten så att verksamheten kan gå framåt under säkra former.

Meraki

Cisco Meraki är ledande inom nätverk i molnet och erbjuder vinster inom skalbarhetshantering och effektivitet till alla företagsnätverk. Det är lätt att installera, övervaka och hantera. Alla Cisco Meraki-enheter hanteras centralt från molnet, vilket gör det möjligt att lösa problem i verksamheten och sänka kostnaderna.

Cisco Smart Net Total Care

Cisco's Smart Net Total Care™ service är en del av Cisco’s branschledande grundläggande tekniska service. Med SmartNet Total Care får ni utöver hårdvarusupport och mjukvaruuppdaterings även tillgång till Cisco’s team av experter för att hålla ert företag uppkopplat och produktivt, samt online resurser för att enklare hantera ert Cisco-nätverks livscykel.

Cisco Teknikfinansiering

Beslutet om hur tekniken ska finansieras är lika viktigt som valet av de rätta lösningarna för verksamheten. Cisco tillhandahåller finansieringslösningar som utformats för att stödja kundernas affärsmässiga mål och tekniska behov - nu såväl som i framtiden. Cisco's finansieringslösningar kan hjälpa er att utnyttja Ciscos innovation, optimera teknikens livscykler, sprida dina totalkostnader över längre tid med en enda lösning som omfattar teknik-, installations- och underhållskostnader, och samtidigt undvika stora kontantköp.

Cisco

Cisco är av de flesta i branschen känt som den globala marknadsledaren inom nätverk. Företaget har kommit långt sedan starten 1984 och är inte längre ett ”nätverksföretag” – det är ett teknikföretag som också är känt för sina lösningar inom datacenter, samarbete och säkerhet. Cisco har även ett brett utbud av produkter designade för verksamheter av alla storlekar i en lång rad olika branscher.

IT-infrastrukturlösningar

Ciscos omfattande och marknadsledande nätverksportfölj är anpassad för att tillgodose behoven hos nätverk av alla storlekar när det gäller pålitliga lösningar med hög säkerhet som minskar både kostnaderna och komplexiteten. Portföljen omfattar Cisco Catalyst, Aironet, Meraki med flera.

Ciscos Unified Computing System (UCS) är designat för att minska de totala kostnaderna för ägande samt förbättra kundens skalbarhet genom att integrera databearbetning, lagring och nätverk i en enda enhet. UCS-portföljen omfattar rack- och bladserverlösningar och hyperkonvergerade lösningar.

Med Ciscos samarbetslösningar går det att arbeta på ett mycket smartare sätt. Portföljen omfattar enhetliga kommunikationer, möjligheter till videokonferenser samt telefoner för olika plattformar, som gör att det går att vara uppkopplad när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst.

Sist men inte minst erbjuder Cisco branschens effektivaste och mest integrerade säkerhetsportfölj, inklusive Cisco ASA, AMP och OpenDNS. Vår arkitektoniska metod, som sätter hoten i centrum, levererar de allra bästa lösningarna för att göra säkerhetsutmaningarna enklare.

I samarbete med Dustin kan Cisco hjälpa dig att hitta rätt IT-lösning.