Laptops har inte förändrats speciellt mycket sedan mitten av 90-talet. De har blivit tunnare, mera kraftfulla och byggs idag av premiummaterial – men i grunden är det samma beståndsdelar, ett chassi med touchpad, tangentbord och ett lock med en skärm.

ASUS var den första tillverkaren att utmana normen och göra något ingen annan gjort tidigare. ScreenPad omdefinierade touchpaden genom att göra den interaktiv och med ScreenPad Plus adderar en dimension och förändrar vad en laptop kan vara.

VIDEO/STREAMING

Det traditionella sättet att passivt konsumera media är borta. Idag väljer vi när, var och hur vi vill lyssna på musik och se det du vill.

Med en ScreenPad i din laptop behöver du inte längre välja mellan jobb och nöje. Du kan skriva ditt mail samtidigt som du kollar matchen du inte vill missa.

EXTENDED SCREEN

Med en ScreenPad i din laptop kan du utöka din arbetsyta genom att använda den i extended mode. Jobbar du med ett kreativt projekt kan du lägga dina viktigaste genvägar på den extra arbetsytan och få mer plats på huvudskärmen för det du skapar.

ADAPTIVA APPAR

I applikationer som Microsofts Office paket och Spotify anpassar sig ScreenPad efter dessa.

Det kommer automatiskt upp smarta genvägar som är intuitiva och lätta att nå – allt för att ditt arbetsflöde ska optimeras. Den anpassar sig för att du ska slippa göra det.