ASUS Business

Med ASUS Business är du inte längre beroende av kontorets begränsningar – ASUS vill att du ska få lika mycket gjort oavsett var du är. Under tre decennier har ASUS legat i framkant för den teknologiska utvecklingen och företagslösningarna ASUS Business har aldrig varit mer sofistikerade. Deras laptops kombinerar raffinerad design och högpresterande teknik med innovativa lösningar som gör att du kan vara produktiv på helt nya sätt. ASUS löser tekniken så att du kan fokusera på uppgiften.

Bärbara Datorer

I ASUS Business-sortiment hittar du kända modeller som t.ex. Zenbook. ASUS är kända för sin höga byggkvalitet, höga prestanda och omsorgsfullt designade laptops med känsla för både form och funktion. Inte minst är de omtalade för innovationer som ScreenPad. Kolla runt bland våra laptops och hitta den som passar dig bäst.

Alla bärbara datorer

Alla ASUS Business laptops kommer med

Garanti & Service

Med alla ASUS Business-produkter ingår det tvåårig returservice. Det betyder att produkten hämtas upp, repareras och återlämnas till den plats som passar dig bäst. Du kan också välja att köpa till ett extra års service. För de som inte vill skicka iväg sina laptops finns det ett treårigt servicepaket för dagen-efter-reparationer på plats.

Dockningsmöjligheter

Utöver att ASUS har ett brett utbud av laptops för att varje kund ska kunna välja den som passar just deras behov har de också flera dockningslösningar. Vare sig du behöver fler portar, olika anslutnings-möjligheter för externa skärmar eller en fast LAN-kabel till din ASUS Business laptop finns det en lösning för dig.