• Apple

Hyr din iPhone och iPad till riktigt låga priser

Detta erbjudande är ett perfekt alternativ för dig som fritt vill kunna välja en iPhone eller iPad till en låg månadskostnad. Addera de tjänster som passar dig och ditt företag. Betala över 24 månader med följande fördelar:

  • En bättre deal för dig samt miljön
  • Du betalar för användandet över tid i stället för allt dag ett
  • Addera själv det skydd och tillbehör som passar din verksamhet
  • Du är inte bunden till ett mobilabonnemang
Jag vill bli kontaktad

Så här enkelt fungerar det

Välj iPhone/iPad efter behov

1. Välj iPhone/iPad efter behov

Välj fritt från ett urval av iPhones och iPads till ett bättre pris med Apple Financial Services. Vi garanterar ett värde för din mobil direkt vid köpet och drar av det från priset. Du sparar upp till 27% direkt genom att använda detta erbjudande. Betala en fast månadskostnad under en bindningstid på 24 månader. Addera de tillbehör och tjänster som du anser att du behöver.

Byt till en ny eller avsluta leasingen

2. Byt till en ny eller avsluta leasingen

När det efter 24 månader är dags att byta till en ny enhet eller avsluta avtalet ser vi till att din nu-varande enhet på miljövänligt sätt återanvänds, avidentifieras och raderas på information.

Prisexempel iPhone

Hittar du inte den modell du vill ha? Kontakta Dustin så plockar vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Apple iPhone 12

Säg hej till 5G.

Från 244 kr per månad

Kostnad över 24 månader: 5 861 kr
Kostnad vid köp: 7 999 kr
Du sparar: 2 138 kr

Apple iPhone 12 Mini

Knappt en handfull.

Från 214 kr per månad

Kostnad över 24 månader: 5 129 kr
Kostnad vid köp: 6 999 kr
Du sparar: 1 870 kr

Apple iPhone 11

Få mer gjort med iPhone 11.

Från 210 kr per månad

Kostnad över 24 månader: 5 040 kr
Kostnad vid köp: 6 099 kr
Du sparar: 1 059 kr

Apple iPhone SE

Produktivitet i varenda tum.

Från 149 kr per månad

Kostnad över 24 månader: 3 580 kr
Kostnad vid köp: 4 099 kr
Du sparar: 519 kr

Köp MagSafe till din nya iPhone

Prisexempel iPad

Hittar du inte den modell du vill ha? Kontakta Dustin så plockar vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Apple iPad 8th gen

Så mycket kapacitet. Så typiskt iPad.

Från 134 kr per månad

Kostnad över 24 månader: 3 223 kr
Kostnad vid köp: 4 399 kr
Du sparar: 1 176 kr

Apple iPad Pro

Allt är möjligt.

Från 244 kr per månad

Kostnad över 24 månader: 5 856 kr
Kostnad vid köp: 7 992 kr
Du sparar: 2 136 kr

Prisexempel MacBook

Hittar du inte den modell du vill ha? Kontakta Dustin så plockar vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

MacBook Pro (2020) Rymdgrå 256GB

Från 333 kr per månad

MacBook Pro (2020) Rymdgrå 512GB

Från 369 kr per månad

MacBook Air (2020) Rymdgrå 256GB

Från 270 kr per månad

MagSafe. Allt faller på plats.

MagSafe är en helt ny serie tillbehör som är lätta att ta på och som ger snabbare trådlös laddning. Det kan kombineras på ett oändligt antal sätt så att du kan hitta en look som passar dig perfekt.

Apple Financial Services

Med innovativa finansieringslösningar från Apple Financial Services är det enklare än någonsin att utrusta företaget med Apple-produkter. Skaffa de produkter och tjänster som ni behöver, när ni behöver dem. Apple Financial Services håller kostnaderna nere genom att ta hänsyn till Apple-enheternas höga restvärde från start. Med flexibla uppgraderingar kan du ta full kontroll över uppdateringscykeln. De klara och tydliga villkoren bidrar till en enkel och trevlig kundupplevelse.

Innovativa finansieringslösningar

Apples produkter är utformade för att hålla länge och det höga andrahandsvärdet gör dem till en smart investering. Apple Financial Services skapar attraktiva finansieringslösningar genom att ta med och garantera det framtida värdet i beräkningen. Exempel på alternativ:

  • Tidig uppdatering: Uppgradera till de senaste enheterna utan extra kostnad.
  • Garanterat återköp: Apple Financial Services åtar sig att köpa tillbaka enheter som är i väl fungerande skick, vilket fastställs av Apple, vid löptidens slut. Det garanterade återköpsvärdet fastställs innan du ens undertecknar kontraktet.
  • Förhandsbetalning: En förhandsbetalning täcker hela driftsättningen.
  • Anpassade lösningar: Betalningsstrukturer och villkor kan anpassas efter din budget med en löptid på upp till fem år.

Allt det här ingår vid leasing i 24 månader

Modellen du valt

Det krävs ingen kontantinsats när du väljer som tjänst. Ditt avtal inkräktar inte heller på företagets övriga krediter. Du använder din enhet i 24 månader och får då en överblick över dina kostnader med en samlad faktura per betalningsperiod, oavsett hur många enheter du väljer.

Hållbart och säkert återtag

När avtalstiden är slut ser vi till att din gamla enhet avidentifieras, raderas på data, uppgraderas och säljs vidare. På så sätt förlängs produktlivscykeln och din klimatpåverkan minskar. Om enheten inte kan säljas vidare återvinns den ansvarsfullt.

Byt till en ny eller avsluta leasingen

Vi kontaktar dig i god tid innan avtalet löper ut. Byt till en ny modell eller välj att avsluta avtalet helt. När du valt en ny modell skickar vi den tillsammans med ett returemballage. Börja använd din nya enhet direkt och returnera samtidigt din gamla. Den returnerade enheten ska vara i så bra skick att den kan återanvändas på andrahandsmarknaden.
Läs mer om vad du bör tänka på inför återlämningen av din iPhone.

Tips och tricks

Allriskförsäkring

Säkerställ funktionaliteten genom att addera en allriskförsäkring. Försäkringen ersätter allt från att tappa din iPhone i toaletten till stöld.
Läs mer om försäkringen (PDF).

Skal och skärmskydd

Genom att du adderar skal och skärmskydd till din iPhone minskar risken för tillkommande kostnader när den skickas i retur efter avtalstiden.
Läs mer om vad du bör tänka på inför återlämningen av din iPhone.

Ramavtal

Vet du med dig att ni kommer handla produkter för mer än 300 000 kr så kan ni upprätta ett finansiellt ramavtal. Det innebär en signatur och sedan beställer ni löpande enligt detta erbjudande, ni får era produkter levererade till er. Betalning sker sedan löpande över 24 månader.

Kul att du är intresserad av tjänsten!

Fyll i formuläret så hör en av våra specialister av sig till dig. Om du enbart är ute efter att köpa ett begränsat antal iPhones/iPads rekommenderar vi dig att köpa dem direkt via webben.

Frågor och svar

Erbjudandet är baserat på kvartalsvis fakturering i förskott, men du kan välja månadsvis betalning om så önskas. Förändras betalningsperioden så förändras månadskostnaden.

Nej, förutsättningen för denna tjänst är att vi på ett strukturerat sätt tar tillbaka enheterna medan de fortfarande har ett värde.

Nej, eftersom tjänsten baseras på att enheten har ett garanterat restvärde efter just 24 månader så måste du behålla den under hela avtalstiden.

Det vanligaste är att behålla den tills en ny anställning är klar och låta den nya medarbetaren ta över den under kvarvarande tid. Du kan också förtidslösa avtalet på den specifika modellen, men det är inget vi rekommenderar.

Nej, erbjudandet är helt frikopplat från operatörerna.

Klicka på länken Ta bort din enhet guide hos Apple för detaljerade instruktioner om hur du tar bort "Find my iPhone" från din enhet.

Så här säkerhetskopierar du din iPhone/iPad och så här återställer du din iPhone/iPad från en säkerhetskopia.

I dagsläget erbjuds tjänsten endast till företag.

I dagsläget finns tjänsten endast i Sverige, men vi kommer inom kort att lansera den även i Norge, Danmark och Finland.

I god tid innan avtalet löper ut kontaktar vi dig för att erbjuda en förlängning. Du kan då byta till en ny modell eller fortsätta med en likvärdig enhet. Självklart har du även möjlighet att avsluta avtalet helt. Förnyar du avtalet, så skickar vi den nya modellen du väljer tillsammans med ett returemballage. Du börjar använda den senaste modellen direkt och returnerar din gamla enhet.

Tänk på att säkerhetskopiera dina data så att du kan återskapa dem på din nya enhet. När du returnerar din gamla enhet ska den vara i bra skick så att den kan återanvändas på andrahandsmarknaden. Har du adderat AppleCare eller försäkring är det viktigt att du under avtalstiden utnyttjar det och till exempel lagar skärmen om den får sprickor. Annars blir du återbetalningsskyldig. Läs mer här om defektavdrag (PDF).