Bekymmersfritt när du betalar per månad.

Så här fungerar Phone as a Service för ditt företag

1. Du väljer bland följande modeller

produktbild av iPhone xs

iPhone XS 256GB Rymdgrå as a Service

 • Support
 • Service
 • Expressutbyte
 • Skärmskydd och skal installerat vid leverans
 • Miljömässigt och säkert återtag

481 kr/månad

Spara 2 874 kr *

produktbild av iPhone X

iPhone X 64GB Rymdgrå as a Service

 • Support
 • Service
 • Expressutbyte
 • Skärmskydd och skal installerat vid leverans
 • Miljömässigt och säkert återtag

397 kr/månad

Spara 1 137 kr *

Produktbild av iPhone 7

iPhone 7 32GB Svart as a Service

 • Support
 • Service
 • Expressutbyte
 • Skärmskydd och skal installerat vid leverans
 • Miljömässigt och säkert återtag

262 kr/månad

Spara 415 kr *

Produktbild av iPhone XR

iPhone XR 64GB Svart as a Service

 • Support
 • Service
 • Expressutbyte
 • Skärmskydd och skal installerat vid leverans
 • Miljömässigt och säkert återtag

343 kr/månad

Spara 1 869 kr *

Produktbild av iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus 64GB Rymdgrå as a Service

 • Support
 • Service
 • Expressutbyte
 • Skärmskydd och skal installerat vid leverans
 • Miljömässigt och säkert återtag

357 kr/månad

Spara 1 002 kr *

* Jämfört med kontantköp fördelat på 24 månader

2. Skal och skärmskydd, support, service med expressutbud ingår under hela perioden

3. Ditt företag betalar per månad för en mobil du använder i 24 månader

4. Efter 24 månader byter du till en ny mobil och vi återanvänder din gamla på ett hållbart och säkert sätt

Bekymmersfritt när du tappar mobilen, vi löser det direkt

Phone as a Service är ett perfekt alternativ när du vill kunna välja iPhone fritt, få support och slippa oroa dig för vad som händer om du tappar mobilen. Du betalar en fast månadskostnad i 24 månader och då ingår skal, skärmskydd, service och support. Får du problem med mobilen någon gång under tiden som du använder den, löser vi det snabbt med ett expressutbyte. När du är klar med din iPhone återanvänds den på ett hållbart sätt – och helt utan risk för känslig företagsinformation.

Ett bekymmersfritt alternativ med andra ord. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss.

Allt detta ingår

Här hittar du mer detaljer om vad som ingår.

Välj den iPhone du drömt om att du vill ha på jobbet. Möt framtiden med iPhone X eller iPhone 8 med en helt ny design av glas. Välj fritt.

Skal ingår med upp till fem olika alternativ till ett värde från 199 kr till 399 kr. Såklart ingår även skärmskydd som monteras innan vi skickar mobilen till dig. Viktigt att du kan sätta igång och jobba direkt.

All support ingår. Dina frågor kan handla om sådant som batteri och laddning, systemprestanda, Apple-ID och iCloud. Du kan även få hjälp om det till exempel inte går att ansluta till mobilnätet. Antingen kan du chatta med experter på webben eller välja att bli uppringd direkt av Apple. Du kan också boka en tid då det passar dig att bli uppringd.
Dustins kundservice på 08-553 44 000 kan dessutom guida dig igenom din nya iPhone.

Med servicen AppleCare+ får du en ökad trygghet. I tjänsten ingår garanti som löper under hela tjänsteperioden (24 månader) samt även en olycksfallsförsäkring (som inkluderar skärmkross) för din iPhone. Global reparationsservice via Apples auktoriserade verkstäder ingår ifall du befinner dig utomlands. Läs mer här om AppleCare+

Skulle du krossa skärmen på din iPhone kan du dra nytta av förmånen Express Replacement Service som ingår i ditt avtal. Innan du ens har returnerat den skadade telefonen till Apple så skickas en annan till dig som ersättning. Apple skickar också med förpackningsmaterial för retur av din skadade iPhone. Allt du behöver göra är att säkerhetskopiera dina data så att du kan återskapa dem på ersättningstelefonen.

Observera att det ingår upp till två fall av rätt till service vid oavsiktlig skada på din iPhone i avtalet. Och skulle du dröja mer än tio dagar med att returnera din ursprungliga iPhone tillkommer en förseningsavgift. Läs mer om förseningsavgifter här.

I god tid innan avtalet löper ut kontaktar vi dig för att erbjuda en förlängning. Du kan då byta till en ny modell eller fortsätta med en likvärdig iPhone. Självklart har du även möjlighet att avsluta avtalet helt.

När du valt din nya iPhone skickar vi den till dig tillsammans med ett returemballage. Du börjar använda den senaste modellen direkt och returnerar din gamla iPhone. Telefonen ska då vara i bra skick så att den kan återanvändas på andrahandsmarknaden. Därför är det viktigt att du under avtalstiden utnyttjar det inkluderade serviceavtalet och till exempel lagar skärmen om den får några sprickor. Annars blir du återbetalningsskyldig.

På Dustin värnar vi om miljön. Det är alltid bättre att återbruka teknik än att återvinna den. När avtalstiden är slut ser vi därför till att din gamla iPhone säljs på andrahandsmarknaden, efter säkerhetsradering enligt Blancco. Det bevarar värden som annars går förlorade och kan även vara ett sätt att skydda ditt företags varumärke.

Vår samarbetspartner är en global tjänsteleverantör av IT-återtag och eftermarknadslösningar inom IT-utrustning samt mobilitet. De hanterar uttjänta produkter säkert, hållbart, effektivt och enkelt. Återtaget sker med full spårbarhet och utan läckage av data. Det bidrar till en miljöriktig hantering och en grönare planet.

Vår partner hanterar all utrustning inom 30 dagar från det att den har anlänt. Du får sedan en återrapport med detaljerad information om genomgången utrustning och ett digitalt bevis. Rapporten inkluderar raderingscertifikat på samtliga informationsbärande enheter.

Du använder din telefon i 24 månader och kan sedan förlänga avtalet och få en ny. Det krävs ingen kontantinsats och ditt avtal inkräktar inte på företagets övriga krediter. Du får en överblick över dina kostnader med en samlad faktura per betalningsperiod. Oavsett hur många telefoner du väljer att köpa till företaget.

Inspiration

article cover photo

Kundlösningar

Bättre att betala per månad

En smidig mobil lösning, förbättrad ekonomi och ett steg mot ökad miljöhänsyn är några av vinsterna när Manpower Group Solutions valde att betala sina telefoner per månad.

Frågor och svar

Nej, förutsättningen för denna tjänst är att vi på ett strukturerat sätt tar tillbaka telefonerna medan de fortfarande har ett värde. För Apples produkter står användarupplevelsen alltid i centrum. I takt med att nya modeller släpps så fasas äldre modeller succesivt ut. För varje ny release utvecklas hårdvaran. Det innebär att utvecklingen av nya versioner av iOS inte gäller på alla modeller. Det går fortfarande att använda en äldre iPhone, men med befintlig operativsystemsversion och utan tillgång till funktioner som läggs till i nya versioner av iOS. För att ha en säker telefon och bästa möjliga användarupplevelse behöver du helt enkelt uppgradera hårdvaran.

Nej, eftersom tjänsten baseras på att mobilen har ett garanterat restvärde efter just 24 månader så måste du behålla den under hela avtalstiden.

Det vanligaste är att behålla mobilen tills en ny anställning är klar och låta den nya medarbetaren ta över den under kvarvarande tid. Du kan också förtidslösa avtalet på den specifika modellen, men det är inget vi rekommenderar.

Du ringer 020-10 05 29 och beställer ett expressutbyte. Upp till två fall av rätt till service vid oavsiktlig skada på din iPhone ingår i avtalet. Expressutbyte innebär att en ersättningstelefon direkt skickas till dig, tillsammans med returemballage för din skadade iPhone (returen ska skickas inom tio dagar). Tänk bara på att säkerhetskopiera dina data så att du kan återskapa dem på ersättningstelefonen.

Nej, erbjudandet är helt frikopplat från operatörerna.

Nej, detta är unik för Apple.

Klicka på länken Ta bort din enhet guide hos Apple för detaljerade instruktioner om hur du tar bort "Find my iPhone" från din enhet.

I dagsläget finns tjänsten endast i Sverige, men vi kommer inom kort att lansera den även i Norge, Danmark och Finland.

I god tid innan avtalet löper ut kontaktar vi dig för att erbjuda en förlängning. Du kan då byta till en ny modell eller fortsätta med en likvärdig iPhone. Självklart har du även möjlighet att avsluta avtalet helt. Förnyar du avtalet, så skickar vi den nya iPhone du väljer tillsammans med ett returemballage. Du börjar använda den senaste modellen direkt och returnerar din gamla iPhone.

Tänk på att säkerhetskopiera dina data så att du kan återskapa dem på din nya mobil. När du returnerar din gamla telefon ska den vara i bra skick så att den kan återanvändas på andrahandsmarknaden. Därför är det viktigt att du under avtalstiden utnyttjar det inkluderade serviceavtalet och till exempel lagar skärmen om den får några sprickor. Annars blir du återbetalningsskyldig. Läs mer här om defektavdrag.